Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Milan both Davide Calabria and Fode Ballo-Touré pick up injuries on international duty.

Очигледно е дека биле тотално изненадени и несппремни откако Малдини повлекол потег со Мањан и приказната веќе била завршена, единствена кривица си има само он пошо сакал да чека до последен момент, што е доста нефер и педерски.

Истото веројатно ќе се случи и со Кеси, небитно дали ќе ископаме нешто што досега сме го немале по медиуми ко шпекулација или Ренато Санчез од Лил, имам тотална доверба во Малдини дека Кеси ќе биде надокнаден, а и реално со ваков напредок на Сандро, воопшто не се ни плашам за Кеси.

Pa momentalno Sanchez e dosta podobar i pokompleten igrac od Kessie.

I nego neka go pustat uste vo Januari, za edna polusezona takva plata da bara ne e realno. Vo PL kje bide totalno izguben so takva igra :)

Овие Данциве не се нормални и на веќе решено прво место пак со Кјаер во стартна постава, и против Фарски изигра 90 минути

Сакаш да кажеш дека Барди не вреди 20 милки или дека клубов нема да има трнасфер буџет од 20 милки ?

loki-loki-series.gif

Сакаш да кажеш дека Барди не вреди 20 милки или дека клубов нема да има трнасфер буџет од 20 милки ?
Не вреди. Реална цена му е 12 мил моментално и друго слободен играч е на лето.

Дајте анкета да се бира кој е позаслужен за добрите резултати, Ибра или Пиоли, па очи да си извадиме. :D

Братот Звоне Бобан, кој за тимот ја даде најголема жртва!
Излезе ка прав балкански муж и ги кажа све гомната што сакал да ги напрае Евреинот. Го кошташе работа и судски трошоци, ама после тоа немаше образ Евреинот да го набрка Пиоли.

И покрај добрите резултати таја втора полусезона ја се кладим дека без интервјуто на Звоне ќе беше набркан Пиоли, а Малдини би заминал сам.

Ќе ни беше Рагник директор, Ото Шмит тренер, ќе беше Милан на 5то место со Хакан као главен играч уште 7-8 швабчиња од Хофенхајм и Грејтер Фурт у тим што земаат по 800к годишно ама надежни се !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom