Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека му даде некој влажни марамици на коментаторот од Арена, да се забрише... јебал го Влахович[emoji35]
како се викаше оној гревот што го имавме еднаш, дебитираше против Наполи во прво коло и јаде тежок блам? На него ме потсеќа.
Za bodovi od Firenca vecer ke bese dovolen Romagnoli.Јасно ми е зошто Габиа не добивал минутажа... како се викаше оној гревот што го имавме еднаш, дебитираше против Наполи во прво коло и јаде тежок блам? На него ме потсеќа.
Тео повторно сељак, неговите херојски „хари потер“ комплекси да го спаси денот обично завршуваат неславно. Тоа е кога си прекомотен на позицијата затоа што знаеш дека немаш конкуренција. Шатиран сељак.
Rodrygo Eli.На дефанзивец мислиш?
Не знам против кого беше, но за мене најтрагикомично деби имаше оној високиот Траоре, среден ред играше. И ден денес не ми е јасно како играл пред тоа во француска прва лига. Буквално делуваше како првпат да го игра фудбал. И тоа на Сан Сиро дебитираше.
Сега прогуглав. Родриго Ели, ужасен дефанзивец со слични карактеристики како Габиа.На дефанзивец мислиш?
Го прикажаа во кадар ама како што читав некоја ситна повреда имал. Изгледа од што глумеше за трејлерот во ГоустбастерсZa bodovi od Firenca vecer ke bese dovolen Romagnoli.
Rodrygo Eli.
Кога Фавр ги заеба преговорите со неговите глупости.И за крај, овој Месиас уште вечер у втора лига да го вратат, кој го прелажа Малдини со чуеков крв да сере
Кастилехо ако го шутнат зимово можно е Адли да го повлечат а за Фаивре не ми се верува сепак и Месиас го имаме.Бар денес ќе игра изгледа Ромањоли да не не оболат..Faivre и Адли ги гледав викендов играа супер, Адли ако се развива како што треба ќе биде екстра засилување.
Активно се зборува и за Санчез уште зимово да го земат, Ќумбето изглеа ќе лета предвреме