Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледав клип утрово, пристигнува во Милано и се држи за рака со жената што патем ја молеше да му се врати додека ние го чекавме да заигра. Не знам што ќе ѝ прави на тетоважата 10ка што му е на рака, класична педеровача испадна турчинот, приреди ужасни партии на турнирот и мислам дека во паника побрза да ја прифати првата понуда (се прашувам зошто тоа не беше Милан, мое лично мислење е дека не може да се носи со притисокот дека Ибра е авторитет)Мислам дека ниту еден фудбалер, дури ни Донарума, го нема напуштено вака педерски Милан како Турчинот.
Милион имиња на тие три позиции од нападот.
КутињоНе остана офанзивен фудбалер кој не е поврзан со Милан во последните 24ч.![]()
Pa od ciganov sto ocekuvase i 500k poveke ke potpise..se izglupira Maldini do nekade i vo pravo e svinjata Mirabelli. Mozese da mu dade kolku saka i posle da leta..vo turcija bi se tepale za nego
Како тоа колку сака? Дај му 7 мил и нека ти седи на клупа уште 5 години. После Кеси нека бара 10мил. И помалце плата да му понудеа Интер ќе заминеше, толку е очаен што мисли дека со промена на тим ќе се мотивира себеси да игра нешто. И нема тука што Малдини очајнички да пробува било што.Pa od ciganov sto ocekuvase i 500k poveke ke potpise..se izglupira Maldini do nekade i vo pravo e svinjata Mirabelli. Mozese da mu dade kolku saka i posle da leta..vo turcija bi se tepale za nego