Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Конечно се оттарасивме од Дињо,пред се од неговата ненормално висока и незаслужена плата(И,ќаривме 3 милиони). Сега нека прават што сакаат кој сакаат нека носат све им праштам.

Официјално: Огучи Ониеву до крајот на сезоната го позајмиле на Твенте. Ваљда сеа ќе им текне да донесат еден добар дефанзивец макар и на позајмица зашто сме кнап (Папа и Јепес не ги рачунам веќе зашто Алегри несмета на нив туку на дрвоно Бонера)

Епа ај со среќа нека му е на Дињо и се разбира шо да купиме со парите :)

Не беше Роналдињо фри ејџент од јануари сеа?

99.99% од клубовите потпишуваат договори со играчите до јуни(крај на сезона) хххх година, а во последните 6 месеци од договорот играчот има право да преговара со други клубови. Така да нема никаква логика Роналдињо да е слободен играч во јануар посебно не играч од негов калибар. Нешто си се смешал :salut:

Ете го баксузот :) Друг пут само радувај се на голови... :pos:

Абе како да пишам дека ќе изигра добро Бонера, тастатурава не ме остава, веќе и врапчињата знаат дека не е ни за во Виетнам 2 лига.:pos:

Со среќа нека му е на Рони и благодарност за се што направи за Милан.:back:

Босингва, Мексес, Ван Бомел. Сите овие со кои не поврзуваат даваат јасен показател што е приоритет за сезонава. Освојување на Скудетото

Босингва, Мексес, Ван Бомел. Сите овие со кои не поврзуваат даваат јасен показател што е приоритет за сезонава. Освојување на Скудетото
Абе само Мексес и Босингва се доволни според мене не само за Скудето туку и за Л.Ш. ама ако го донесат и само Ван Бомел тоа е,јеби га.

Милан сега го сака Капдевиља за левата бековкса позиција,солиден играч,не би требало да кошта многу ама сеа не знам како ке се снајде во Италија.
Исто така тука алтернатива е и Балзарети од Палермо,но изгледа тимот од Сицилија нема да сака да го продаде во јануари.

тука

Ми се допаѓа ова :)

Pellegatti: "Milan have changed strategy. No more midfielder, but left-back"

"The strategy has changed. Milan believed to be in place well in midfield and they will not get it Lazzari Van Bommel. The Rossoneri are now at looking for a left back. Balzaretti Likes of Palermo and Capdevila Villareal.
клик

Абе само Мексес и Босингва се доволни според мене не само за Скудето туку и за Л.Ш. ама ако го донесат и само Ван Бомел тоа е,јеби га.

Ниеден од нив нема да може да игра во Л.Ш. Мислам дека сите тројца имаат настапи таму за своите клубови сезонава

Конечно се оттарасивме од Дињо,пред се од неговата ненормално висока и незаслужена плата(И,ќаривме 3 милиони). Сега нека прават што сакаат кој сакаат нека носат све им праштам.

Нека му е со среќа али со оглед на тоа дека беше во катастрофална форма многу пари цицаше.

Фала за се Дињо и се најдобро!

--- надополнето ---

Ниеден од нив нема да може да игра во Л.Ш. Мислам дека сите тројца имаат настапи таму за своите клубови сезонава

Ти да не се надеваш на Лш со Антонини и Бонера? :pos:

Ако можат да ги соберат Мексес и Босингва,нека го направат тоа,зошто годинава мораме да освоиме Сериа А,ни треба добра одбрана а со Бонера и дотичниот Шитонини тешко,многу тешко.

Милан сега го сака Капдевиља за левата бековкса позиција,солиден играч,не би требало да кошта многу ама сеа не знам како ке се снајде во Италија.
Исто така тука алтернатива е и Балзарети од Палермо,но изгледа тимот од Сицилија нема да сака да го продаде во јануари.

тука

Ми се допаѓа ова :)

Pellegatti: "Milan have changed strategy. No more midfielder, but left-back"

клик

Абе ова е супер ама ако веќе носат лев бек нека донесат класа лев бек !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom