Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го хејтав Тонали за вчера, ама ако се слушаме ние како фан база во последниве сезони Хакан, Кеси, Калабрија, Бенасер па и Ребич ќе беа веќе прогласени за умрено. Којзнае колку време ги чекавме да изиграат. Јес да пола тим ни е околу таа возрасна граница како и Тонали, ама јас секогаш сум за да му се даде шанса на талент него на Дера Круниќ.

Инаку не е можно каков играч е овој Леао. Го пцујам буквално 89 минути, за да се изначудам на тој еден потег во таа една рандом минута од натпреварот. Види го бе, црнче едно симпатично, му ебам глата мрзлива.

Simakan i Kone , sto da ocekuvame , vo odbrana Kalule e ista klasa kako Simakan , dali bi se pojacile , za Kone nemam komentar

Овој Коне од Тулиз е мезала,незнам што ќе ни е.

Секако Кјаер, Ромањоли и Габиа се пред Калулу и Симакан.
Коне ако дојде тој би бил замена за Кесие.

Франција има еден куп талентирани играчи од одбрана и среден ред кои можат да играат повеќе позиции.
Коне според скаутите е играч кој може да игра секаде во среден ред и дефанзивно и офанзивно.
Симакан и Калулу си имаат предности и недостатоци, ниеден не е комплетен играч што ни треба. И двајцата можат да играат десен бек и централен.

Симакан е доста повисок, поцврст и подобар во воздушни дуели, слаб 1vs1 кога ја има топката во него, ама добар 1vs1 кога топката е кај противникот.
Не знае да се справи кога е под притисок, не прави финти и брзо се ослободува од топката и прави погрешни додавања, а Калулу е понизок и послаб за централен бек, ама доста паметен кога е со топка.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Ја прв пат слушам за овие али ако идат нек се угоде, секое црнче е добродојдено да ора по терен. Што играчи се ги има некој гледано, освен Сашко и курајбер :icon_lol:

Алекс Сандро позитивен кај курвата торинска, Саму ќе ги буши по таа страна:icon_lol:

Овој бил 3во1 CB,RB и DM.
Сакав Калулу да добие шанса ама сега изгледа ќе го пуштат на позајмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom