Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дај нека го увалат негде и овај Леао. Господе боже и он и пакета по 40 милиони негде. Алал да им е на нивните агенти.

Добри пенали освен Коломбо :tapp:

Очекував ваков од Калабрија не е него.

Да ти е... утакмицата.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Веројатно сите извлекоа некоја поука. Сега изморени или не, мора да се тепа во недела и тоа не на ваков начин. o_O

Oчобол и со Специја ќе е. Ама сега ако не видоа дека треба десно крило, Штопер, средина и уште еден шпиц за резерва ондак не знам што да кажам.

Јебо пас мајку ко домат се напрајв во сурато стресој небарем финале ЛШ играме

Една работа не ми е јасна. Зашто Габиа воопшто не шутираше и дали може некоја казна да јадеме за тоа што го прерипаа?

Една работа не ми е јасна. Зашто Габиа воопшто не шутираше и дали може некоја казна да јадеме за тоа што го прерипаа?
zato sho rio ave imase igrac pomalku dvete ekipi shutiraat so ist broj na igraci

Да ти ебем утакмицата... и пеналите
Не заслуживмо ама ете се пласиравмо, доказ дека со Ибра смо еден а без него друг тим... Леао, Нианг, Балотели... иста превара друго име, кога му се трча трча... одма би го шутнал!

Ајде сеа Паоло напад... да видимо што ќе донесеш, од Миленкович, Рудигер на крај тој замижаниот, таке ќе биде со Киеза, барем Бакајоко да се извлече..

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Да ви ебам ненормалните да дае господ да умрете сите! А Рио Аве да отпаднат не од прва туку и од втора лига све да им ебам!! Еден шут два гола имаа све да им изнаебам пимплачко!
Овие нашиве ми го скратија животот 7 години ееј, вакви пенали не сум глеал и неам доживеано одамна. Ме разболеа, ме испотија. Колку некадерни боже господе, Рио Аве да имаа уште сто шанси немаше да поминат. Каква хорор утакмица.

Дека извлекоа поуки играчите - не извлекоа. Леао си е тој и јебига, ќе го глеаме како се сопка се додека е тука. Кеси е падни стани. 3 врв утакмици и на четвртата, најлесната лагано си трчкара по терен и заборава да маркира за двата гола, знае да усере ко никој. Саличе не ми се ни коментира. Онакво дно е ретко видено, да имам шанси да го начекам некаде така би го тепал, абе невероватно. Тешко клошарче нашминкано.

Како и да звучи, колку и да е чудно и тажно, Симон Кјаер е лидерот на овој тим кога Ибра не е тука. Каков напредок од оној играч во Рома и Фенербахче, каков ментален скок, свака част. Да не го урочам, ама доминира во секој поглед.

Ај да ги видиме сеа Малдини и Масара. Дајте малце форца за тимов, не може да сме само со Саличе, Леао и Раде од клупа.

Барем ќе глеаме фудбал преку недела све да им ебам, не одвикнаа. Можда и во Белград ќе ни дојдат па ќе праиме некоја организација здравје. Уствари кое црно здравје, ме разболеа све да им изнаебам полудено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom