Да ви ебам ненормалните да дае господ да умрете сите! А Рио Аве да отпаднат не од прва туку и од втора лига све да им ебам!! Еден шут два гола имаа све да им изнаебам пимплачко!
Овие нашиве ми го скратија животот 7 години ееј, вакви пенали не сум глеал и неам доживеано одамна. Ме разболеа, ме испотија. Колку некадерни боже господе, Рио Аве да имаа уште сто шанси немаше да поминат. Каква хорор утакмица.
Дека извлекоа поуки играчите - не извлекоа. Леао си е тој и јебига, ќе го глеаме како се сопка се додека е тука. Кеси е падни стани. 3 врв утакмици и на четвртата, најлесната лагано си трчкара по терен и заборава да маркира за двата гола, знае да усере ко никој. Саличе не ми се ни коментира. Онакво дно е ретко видено, да имам шанси да го начекам некаде така би го тепал, абе невероватно. Тешко клошарче нашминкано.
Како и да звучи, колку и да е чудно и тажно, Симон Кјаер е лидерот на овој тим кога Ибра не е тука. Каков напредок од оној играч во Рома и Фенербахче, каков ментален скок, свака част. Да не го урочам, ама доминира во секој поглед.
Ај да ги видиме сеа Малдини и Масара. Дајте малце форца за тимов, не може да сме само со Саличе, Леао и Раде од клупа.
Барем ќе глеаме фудбал преку недела све да им ебам, не одвикнаа. Можда и во Белград ќе ни дојдат па ќе праиме некоја организација здравје. Уствари кое црно здравје, ме разболеа све да им изнаебам полудено.