Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Хауге ми прави ептен кејф и му посакувам се најдобро во тимов. Трансфер периодот на нашиот клуб моментално го оценувам со 7.5/10. За да добијат чиста десетка од мене, и ако им значи, нека го договорат Миленкович. Ако не, втора опција ми е Јапонецот од Болоња затоа што може да покрие две позиции. Нека го договорат и Киеза по можност, дечкото треба да биде доволно паметен за да сфати дека кај ѓубрињата нема да добие минутажа и ќе страда.

Од друга страна, мораме да се отарасиме од некои лајна како Халилович и Дуарте, под итно. Класика бантер ера трансфери за кои ќе бидам среќен ако стојат подалеку од Миланело.

Киеза ако е глуп и не научи ништо од Бернадески нека иде во Јуве слободно.

Од овие Рио Аве да видиме после дали ќе има некој за пазарење,тој Тони Боревкович ако се покаже во одбрана може да го соберат.

Дај бе нека отпаднат од ова глупо натпреварување ако треба да се гледа овој напад.

Oчобол напад. Салемакерс е бескорисен лево, Саличе бескорисен воопшто , а не мора му се лиже гзот на Малдини па да се игра Син му кога се гледа не е дораснат за првотимски фудбал

Беше во изолација и не е физички спремен да истрча цела утакмица али сега ќе влезе и ќе спаси ситуација заедно со Коломбо и Диас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom