Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
too good to be true mi e nekako so kieza, bi sakal maldini da moze da dogovori takov transfer poso posle mnogu dolgo vreme ke imame napad koj e opasen od sekade, levo, desno, centralno, ke zhnijat bukvalno, kieza e bashka hard working od toa so go iam zaprimeteno shto e dosta bitno za napagjackata formacija vo koja bi igral ama da ne se filmam pred vreme.

Centralen defanzivec e must buy spored mene isto taka, Musakio i Duarte ne se igraci za naredna sezona, pola igrac ne moes da sostavis od niv.
ES7ESEPWoAA8IbZ.jpg

Овој Флорентино нешто бил во конфликт со клубот и има изиграно многу малку за Бенфика во последниве две сезони.Млад е и талентиран но имаме многу такви во ростерот.Бенасер и Кесие имаа 22 и 23 години,Тонали ако дојде има 20,Флорентино има 21.
А еден од главните аргументи на Малдини против Рагник му беше дека со млади фудбалери не се освојуваат трофеи.
Како и да е мислам дека Бакајоко веќе има повеќе сезони искуство во нозете и веќе има играно во Италија и треба да најдат решение да го донесат него а не Флорентино.
Но тоа е мое мислење.

Овој Флорентино нешто бил во конфликт со клубот и има изиграно многу малку за Бенфика во последниве две сезони.Млад е и талентиран но имаме многу такви во ростерот.Бенасер и Кесие имаа 22 и 23 години,Тонали ако дојде има 20,Флорентино има 21.
А еден од главните аргументи на Малдини против Рагник му беше дека со млади фудбалери не се освојуваат трофеи.
Како и да е мислам дека Бакајоко веќе има повеќе сезони искуство во нозете и веќе има играно во Италија и треба да најдат решение да го донесат него а не Флорентино.
Но тоа е мое мислење.
Се согласуваш со аргументите на Малдини?

Изгледа Побега ги импресионирал на тренинзите.

Ете :D
Ама уште од сега знам што ќе се случи. Нема да ја искористат опцијата и после ќе пробуваат да го земат за 20 место 30 :mad:

Џабе без Here we go [emoji3]

Имаат договор за плата само за првата година додека е на позајмица, а не и за останатите години ако го откупат.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Цела сапуница за фудбалер што не е ни на клупа во клубот во кој е под договор и нема пипнато топка од февруари.
Нека им го остават на Челзи, на крај краева, фудбалер со цена 30 милиони не може да не им се најде корисен. .

Ќе се најде и друг таков стап ако се побара поубаво, не го измисли фудбалот Бакајоко сигурно

Цела сапуница за фудбалер што не е ни на клупа во клубот во кој е под договор и нема пипнато топка од февруари.
Нека им го остават на Челзи, на крај краева, фудбалер со цена 30 милиони не може да не им се најде корисен. .

Ќе се најде и друг таков стап ако се побара поубаво, не го измисли фудбалот Бакајоко сигурно
Прав си тотално а воедно може и да не биде циган глуп што ќе дига џева

Еден куп имаше како Побега па сеа ни од дома не ги знаат каде играат.
Песина е друго, веќе колку толку искусен во Серија А.

Затоа и бараат алтернатива на Бакајоко во случај Челзи да не попушти и ако не успеат да договорат плата и за после позајмицата

Песина е повеќе АМ одколку DM,во секој случај валда управата знае што прави само да не заборават да ја засилат и одбраната.

Ако е договорен Тонели (?) иако и вчера Малдини ни не го спомна , дали навистина е потребен и Бакајоко , го имаме Крунич и Побега , иако знам дека ни едниот нема квалитет , но ние играме со 2 средина , Тонели? Бенасер Кесие е доволно можеби

Треба поширока клупа, проблем од претходните сезони.
Ако Кесие изигра добро после рестарт на сезоната не значи дека така ќе игра цела сезона.

Ако е договорен Тонели (?) иако и вчера Малдини ни не го спомна , дали навистина е потребен и Бакајоко , го имаме Крунич и Побега , иако знам дека ни едниот нема квалитет , но ние играме со 2 средина , Тонели? Бенасер Кесие е доволно можеби
И што праиме во случај еден од нив тројца се повреди? Крунич е неупотреблив, Побега може ќе го биде може не. Ако сакаме успех ни треба широка клупа.

И што праиме во случај еден од нив тројца се повреди? Крунич е неупотреблив, Побега може ќе го биде може не. Ако сакаме успех ни треба широка клупа.
Да бидеме реални немаме капацитет па да имаме 20 добри играчи , 15 ако крпиме добро би бил , гледаш дека ни еден денар до сега немат потрошено , парите на Сусо и на Пјонтек , платитет не Биглиа , Бонавентура , Реина треба да се инвестират , за Бакајоко имаме работа со Челзи , што моментално можеби имат најдобар менаџмент за транфери и на нив им е битен да извадат добра пара од своите играчи , и тој од Лил или тој другиот од Бенфика сигурно коштат над 30/40 мил , а кај е одбраната , десен и централен бек , многу работа има Малдини пред себе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom