Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе вие интерашите сте легенди, кога некој се поврзува со вас одма тој е најбољи талент у свет, предобар играч, најдобар на своја позиција и наеднаш ве одјебува и одма се тоа паѓа на вода и одма си го праите филмот како вие не сте го сакале не дека некој ве поебал и сработил боље од вас или пак играчот имал љубов кон друг тим... не не не се на светов од вас зависи.
Абе исто срање сте со Милан на трансфер пазарот со тоа што вие играте Лига на Шампиони само затоа што Емполи не ви го бутнаа у 100та иначе ќе си купувавте играчи од Каљари а ќе ве поврзуваа со Меси, Модрич и остали.

• Хаха
Reactions: Syn
Ако запне значи може да се земе под секакви услови. Следен Киеза вака да се договори.

too good to be true mi e nekako so kieza, bi sakal maldini da moze da dogovori takov transfer poso posle mnogu dolgo vreme ke imame napad koj e opasen od sekade, levo, desno, centralno, ke zhnijat bukvalno, kieza e bashka hard working od toa so go iam zaprimeteno shto e dosta bitno za napagjackata formacija vo koja bi igral ama da ne se filmam pred vreme.

Centralen defanzivec e must buy spored mene isto taka, Musakio i Duarte ne se igraci za naredna sezona, pola igrac ne moes da sostavis od niv.

Paqueta + 10mil i 10mil kako bonusi..realno ne e losa ponudava ali kolku sto citam on cekal na transfer vo Juve.

Ne bi bilo loso Delofeu da probaa da go soberat sega koga ispadnaa..moze i na dvete krila da pokriva a i sam nekolku pati izjavi deka saka da se vrati vo Milan.

Нема да прифатат така со Пакета, му падна доста цената. Двегодишна платена позјамица со задолжителен откуп е поприфатлива понуда. Откупот од 50-70 мил на рати.
Кај нив може да го снајде исто како Бернардески.

За Киеза наводно се нуди Пакета плус 30 милиони.

Нема шанса Фиорентина да го продаде за 31 милион

Ако не вреди реално Пакета 30 тогаш реално ни Киеза не вреди 70. Тоа се само замислени бројки во играва. Киеза 70милиони, Тиаго Алкантара 30милиони абе ај не ме дупи

Paqueta + 10mil i 10mil kako bonusi..realno ne e losa ponudava ali kolku sto citam on cekal na transfer vo Juve.

Ne bi bilo loso Delofeu da probaa da go soberat sega koga ispadnaa..moze i na dvete krila da pokriva a i sam nekolku pati izjavi deka saka da se vrati vo Milan.

Може и во Манчестер да заврши, пишуваа дека нуделе 50 а Фиорентина барале 60 милиона. Ако го откачат Лингард веројатно и ќе платат толку

Ако не вреди реално Пакета 30 тогаш реално ни Киеза не вреди 70. Тоа се само замислени бројки во играва. Киеза 70милиони, Тиаго Алкантара 30милиони абе ај не ме дупи
Како и да е под 50 мил нема да го дадат. Си го процениле на 70 мил, мислат дека има клубови кои ќе платат.

Прв чекор од наша страна е да го договорат него повторно да соработува со Пиоли, па после Фиорентина и ќе попушти.
Според мене 50 мил е реална сума за него.

Тиаго има уште една сезона договор и плус знаат дека сака да си оди. Сигурно нема да го спречат и да бараат 50 мил.

Сам по себе ништо посебно ни невидено до сега не е Киеза. Да не е Италијанец со татко Енрико што му додава на имиџот, нема повеќе од 35 да биде проценет, ама ете, тие времиња се, одамна веќе не се купува само фудбалер кога се купува играч.
Добро е да се ослободат од Пакета кој е само товар, ама формулата мора да е покреативна и да не подразбира повеќе од 50 милиони вкупно

Исто така во прилог може да ни оди ако е точно тоа што медиумите го зборуваат, а тоа е дека одбил да продолжи нов договор, па по завршување на сезонава ќе влезе во последна година од договорот.

Не верувам Фио да стојат стриктно на 70 и стриктно кеш, ќе видиме ако воопшто има преговори како ќе се поставиме ние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom