Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Озбилно еј,цела сезона го гледам Тиаго како прави одлични потези ама ова му беше најдобар,ако најде некој клип после утакмицава од стартов нека го стави ќе го удостојам со зеленко.

Брат срце ме удри коа рече тој Тиаго лежи на теренот ,ама коа видов Антонини уфф олесна :) хаха

Озбилно еј,цела сезона го гледам Тиаго како прави одлични потези ама ова му беше најдобар,ако најде некој клип после утакмицава од стартов нека го стави ќе го удостојам со зеленко.

Сега уште еден таков потек кон Бонера и да слободно можеме да кажеме дека е НАЈДОБАР!

И Амброзини може да се најде во ваква игра, можеби требаше да игра од почеток.

Ибра место Пато и Амброзини место Фламини.. Кај и да е треба да се напраат измените.

Боатенг мислам не е спремен да игра се жалеше на повреда, Ибра исто ама нема гајле тој :)

Абе Пирло цела игра ја држи тие Пирло не чинел ... Мора некој да превземи иницијатива, тој убај топки му дава ама Робињо ако планира да ги качи тие мајсторски додавања во облаци тогаш џабе прајме муабет.

Ибрахимович ин - Сидорф аут ... по извесно време Боатенг на местото на Робињо и то е то шо се однесува до замените

Ахх.. овој Сидорф веке не е за фудбал -.-!

Tишина за Сидорф лош збор да не слушнам...

Понекогаш имам желба да му ја наебам сестрана на Робињо за се што има промашено сезонава !

Абе Пирло цела игра ја држи тие Пирло не чинел ... Мора некој да превземи иницијатива, тој убај топки му дава ама Робињо ако планира да ги качи тие мајсторски додавања во облаци тогаш џабе прајме муабет.

Ибрахимович ин - Сидорф аут ... по извесно време Боатенг на местото на Робињо и то е то шо се однесува до замените

А една игра што имамо то чудо едно !!

Нашиве намерно изглеа им пуштаат на Палермо за затворенициве ни у ЛЕ да играат :pos:

За најверојатното испаѓање од купот ќе биде крив Алегри и никој друг.
На правата утакмица се куропецаше со Гејот,Одо,Антонини и Амелија тука е и Пирло кој што пред тоа немаше скоро ич играно.Сега кога треба да бркаме резултат излегува со средина:Пирло,Бомел,Фламини и Сидорф а во напад место Ибрахимович го игра Робињо кој што уште еднаш покажува дека има инзворедна реализација.Sry Алегри али Палермо не е екиша од рангот на Варесе.

2-0, тоа е тоа, премногу мотивирани се Палермо кога играат против нас, како коњи трчаат, еве и бункер опнаа сега, крај..

aaa za ovoj kiks ke plati kerka um na alegri :pos2: inace osekam od slednata sezona ke go gledame pastore vo crveno crn dres

Пирло man of the match!
Само ако ми објасни за кого беше последнава топка?

Ама игра....за мерак
Не знам што мислат дека прават како муви без глави се цело време
:@

Како Барса без Меси сме... Посед 70% 30%, цело време се вртиме околу голот како ракометарски напад, и има 3 опции:

1. се враќа топката кон Сидорф, овој се клиза и контра за Палермо
2. се додава кон Абате, овој нафрлува, турканица и расчистување..
3. се додава кон Абате, овој нафрлува, Ибра чека топката да му дојде на главата и то..

Едноставно ЗАСЛУЖИВМЕ ДА ИСПАДНИМЕ И ТОЛКУ !

Ма каков Пирло какви бакрачи, со Сидорф неможат да одат поќе.

Да влезеше она на Ибра можи ќе имавме некакви шанси ама то е то

Значи сеуште има луге кој мисла дека пирло заслужува нов договор,гледас ли бе као ја успорува играта и дава високи балони,па да не се повредеше Пирло ние немаше да о освоиме скудетото алооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom