Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чаханоглу дефинитивно најинвалиден играч ви е, 0 визија, 0 интелегенција, 0 труд, стварно слаб играч.

Хaкaн е изгубен целa сезoнa a Гaтузo гo блoкирaл негoвиoт трaнсфер вo Leipzig.
Мa дa сите четвoрицa нaпред се тaпa и сегa Кoнти и Кутрoне ке ги спaсувaт.

Победава од Реина и Кутроне!

конечно Гатузо да погоди измени [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Gattuso: Tesko e da se zadrzi igrac koj vise donesol odlku .
Znaci ako e ova tocno ni edna minuta ne treba Higuain da go oblece dresot na Milan .
Chelsea ima povise potreba od nego , otkolku Milan momentalno .
Samo koj moze da bide zamenta Morata , Falcao , Piatek , A Silva ...?

Mi prai kejf Paqueta, stabilen so topka, brzo razmisluva, imase i nekoi dobri vtrcuvanja i otvaranja za topka koi odamna gi neam videno vo Milan.

Rano e da se donesuva finalen zaklucok ama se nadevam na use eden pogodok na Leonardo.

p.s Konecno mojot covek Konti, vidovte li be sinovci moi kakov centarsut izvadi za pola minuta igra?
Samo se nadevam ke ostane zdrav i ke kurtuli od povredi pa so Kalabrija bi trebalo da sme pokrieni na desen bek za navek.

Искрено мислам дека и Пиатек у Милан би бил одличен... Секако, може и да испадне one season wonder, али муабетот ми е што таков профил на играч ни треба.
белоти и пиатек би ги стаил у ист кош. Игуаин нема да остане во милан.
Пакета ко за некој што е многу кратко со тимот изигра океј, нит wow нит тапа. Има време и сум оптимист.

Искрено мислам дека и Пиатек у Милан би бил одличен... Секако, може и да испадне one season wonder, али муабетот ми е што таков профил на играч ни треба.
белоти и пиатек би ги стаил у ист кош. Игуаин нема да остане во милан.
Пакета ко за некој што е многу кратко со тимот изигра океј, нит wow нит тапа. Има време и сум оптимист.
Sredina i krila se isto taka podednakvo bitni spored mene, ako sakame da figurirame u eliten fudbal neli...

A so bi odbral od Beloti i Piatek ne znam iskreno, nema da me cudi i ako odime na nekoja varijanta od Brazil.

Чаханоглу дефинитивно најинвалиден играч ви е, 0 визија, 0 интелегенција, 0 труд, стварно слаб играч.
sdfWRqV.jpg

Мораше да има римејк на Поли кога тогаш и еве го :icon_lol:

Полиноглу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom