Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Наредно коло со Торино е после колово, каде им се наредија резултатите со киксот на Лацио и нерешеното на Рома и Интер, можда и најбитна утакмица до сега сезонава.
Лацио игра со Самп која фати форма па на гости со Аталанта а Интер со Јувентус, па многу битна утакмица со ПСВ после која со Удине може да бидат истрошени.

Со победа над Торино имаат голема шанса да се одвојат од Лацио а и да му се приближат на Интер кој до полусезона има потежок распоред.
Две три незгодни гостувања а мора и со Наполи да играат.

Нашите ќе ја ебат стандард, и магот мацари ќе му ја дупне главата на Гатузо, али добро, наше е да се надевамо :)

И ние ќе кикснеме за да биде поинтересна борбата за 4то место. :D

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Не си крив ти Абате што цел живот играш десен бек и што ти погрешиле позиција :D

Едно мора да се признае, ваква утакмица ко денес со милион повредени и абате како ЦБ после 0-1, ниеден од скорешниве тренери кои ги имавме не би ја добиле (монтела, михајлович и тн).
Едноставно мора да му се признае на човекот им внесува жар и мотивација на играчите и покрај сите тактички (пред се) грешки кои ги праи.

Интересен потег, ќе видиме шо планираат зимава да донесат ама нема шанси туку така да отвараат продажба на сезонски доколку не планираат да донесат нешо со кое би ги натерале фановите да купат..

Најконстантни шпекулации има за Ибра и Фабрегас, па ќе видиме на крај шо ќе испадне..

Ибра, Фабрегас и Годин + Пакета.

Доџите сад!! :icon_lol:

Овие нови се незнам што да очекуем, да беше Галијани ќе ги чекавме овие тројца а ќе ги добиевме Чезаре Бово, враќање на Лападула и од Сасуоло некој резервен играч као шлаг на торта

A sto ako Uefa go blokira Milan so ban na transferi , i takva kazna se zboruva , a od druga strana upravata ima pregovori so nekoj igraci , interesno...

A sto ako Uefa go blokira Milan so ban na transferi , i takva kazna se zboruva , a od druga strana upravata ima pregovori so nekoj igraci , interesno...

Па или имаат инсајдерско инфо или банот неможе да им го лупнат на сред сезона него од лето натамо.

Не ми текнало ни мене ова, некој што навија за тим што имал бан нека каже како иде тоа

Па или имаат инсајдерско инфо или банот неможе да им го лупнат на сред сезона него од лето натамо.

Не ми текнало ни мене ова, некој што навија за тим што имал бан нека каже како иде тоа

Znaci kaznata ke dojde sredina na ovoj mesec , toa ili tie znaat sto kazna ke dobivat , ne moze da pregovaras so Fabregas i Ibra da gi dogovoris , pa posle ne pa izvini ne moze da se realizira transferot .

Znaci kaznata ke dojde sredina na ovoj mesec , toa ili tie znaat sto kazna ke dobivat , ne moze da pregovaras so Fabregas i Ibra da gi dogovoris , pa posle ne pa izvini ne moze da se realizira transferot .

Pa od toa so sum cital dosea nikade ne se spomnuva transfer ban ko kazna nego ili da gi oderat 15-20m evra ili da ne mozat novite igraci da gi prijavat u LE za vtoriot del od sezonata.

Inace ne veruvam deka ke ima nekoja takva rigorozna kazna, dosta seriozna uprava imame sega.

Kaznata verovatno ke bide paricna, bez banovi. Se spekulirase da nekade 20mil da bide. Godin i Paqueta ako se fiksni zasiluvanja edino Godin da moze da go zemat od Januari bi bilo idealno.

Гатузо ваков таков... со екипана на располагање што му е супер си тера [emoji16]

5cecabae97f4a410082c1ca20f7ed819.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom