Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zs ja bro, mosh za nekoja nedela ke vi se priklucime u LE heheheheДа ја клучам ли хехехехеххе
Шала на страна, нема шо да коментираме за играва, утакмицава, составот кој беше на терен, фала им шо не спасија од огромна брука, огромен форс од интерашките гомна Стек, Марио и Урко и тоа е тоа.
Сеа у недела Парма ќе ни ја дупне главата и зз.
zs ja bro, mosh za nekoja nedela ke vi se priklucime u LE hehehehe
Па Марио го нема на форумот, едно огромно благодарам (на Стек да му го подарам) за сите кој дадоа свој придонес тоа да се случи,Да ја клучам ли хехехехеххе
Шала на страна, нема шо да коментираме за играва, утакмицава, составот кој беше на терен, фала им шо не спасија од огромна брука, огромен форс од интерашките гомна Стек, Марио и Урко и тоа е тоа.
Сеа у недела Парма ќе ни ја дупне главата и зз.
Не јa гледaв aмa oд highlights изгледa Хaкaн кoнечнo изигрaл дoбрo?
No go ima na fb prike moj goljasti.Па Марио го нема на форумот, едно огромно благодарам (на Стек да му го подарам) за сите кој дадоа свој придонес тоа да се случи,
Мислам дека беше нешто повреден неделава овој Сергеј Варошлијава... инаку да, треба да добие минутажа повеќе, од мене има симпатии дечкото затоа што се труди. Мене повеќе ме нервира дека Абате се упикува во секоја можна формација на планетава, не е можно ова многу му замерувам на Гатузо.Хaкaн и Кессие ги немa нигде требa пoд итнo дa пoчнaт дa игрaaт нештo a Кaстилејo требa дa дoбие пoгoлемa минутaжa.