Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Алоо админ заклучи темава до наредна година!!! Нема моабет више овде...

[emoji87][emoji87][emoji87]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Борини 1
Игуаин 0

Симич, Маури добро изиграа, овој првиот треба да добие минутажа во Серија А посебно кога сега има многу повредени и откако излезе Бертолачи се смени играта. Најлошиот тим во ЛЕ постигна два гола против нас и тоа на Сан Сиро, каква лоша поставеност ти ибам аматерите. Не е прв пат да оставаат слободен играч кој има време и да се намести и да шутира.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Да ја клучам ли хехехехеххе

Шала на страна, нема шо да коментираме за играва, утакмицава, составот кој беше на терен, фала им шо не спасија од огромна брука, огромен форс од интерашките гомна Стек, Марио и Урко и тоа е тоа.

Сеа у недела Парма ќе ни ја дупне главата и зз.

Ако повредата на Бакајоко е сериозна е тогаш ќе има циркузи во средниот ред. Многу работа заврши последните 3-4 натпревари и фали и него да го нема.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Шала на страна, нема шо да коментираме за играва, утакмицава, составот кој беше на терен, фала им шо не спасија од огромна брука, огромен форс од интерашките гомна Стек, Марио и Урко и тоа е тоа.

zs ja bro, mosh za nekoja nedela ke vi se priklucime u LE hehehehe

Не јa гледaв aмa oд highlights изгледa Хaкaн кoнечнo изигрaл дoбрo?

Па Марио го нема на форумот, едно огромно благодарам (на Стек да му го подарам) за сите кој дадоа свој придонес тоа да се случи,

Не јa гледaв aмa oд highlights изгледa Хaкaн кoнечнo изигрaл дoбрo?

Не беше лош, во тим на колото е во ЛЕ.

Гатузо незнам што виде во Бертолачи да го остави летово, имаше добри шанси да си оди а овој сакаше да остане дрвово..Маури е доста подобар од него. Треба чистка на овие небитни играчи да направат.

Хакан не направи некоја голема разлика иако беше одговорен за 4 гола и далеку од она што знае да го игра.
Симич ме изненади, ептен агресивен и заслужува да игра и следниот натпревар, а Запата покорисен беше кога идеше во напад. :D
Maури е премногу невнимателен, Халилович исто како и Хакан не направи некоја разлика, ама технички корисен играч.
Играта се смени со излегувањето на Бертолачи, а за Бакајоко уште еден добар натпревар.

Маури ми е ептен симпа лик, многу ми е криво што не бидна играч од него.
Бертолачи и Халилович не заслужуваат ни на клупа да бидат.

Симиќ еден дуел не изгуби, може шанса да му се даде на детево, боље он него она дрвоно од Челзи да го земат

Хaкaн и Кессие ги немa нигде требa пoд итнo дa пoчнaт дa игрaaт нештo a Кaстилејo требa дa дoбие пoгoлемa минутaжa.

Хaкaн и Кессие ги немa нигде требa пoд итнo дa пoчнaт дa игрaaт нештo a Кaстилејo требa дa дoбие пoгoлемa минутaжa.
Мислам дека беше нешто повреден неделава овој Сергеј Варошлијава... инаку да, треба да добие минутажа повеќе, од мене има симпатии дечкото затоа што се труди. Мене повеќе ме нервира дека Абате се упикува во секоја можна формација на планетава, не е можно ова многу му замерувам на Гатузо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom