Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека беше нешто повреден неделава овој Сергеј Варошлијава... инаку да, треба да добие минутажа повеќе, од мене има симпатии дечкото затоа што се труди. Мене повеќе ме нервира дека Абате се упикува во секоја можна формација на планетава, не е можно ова многу му замерувам на Гатузо.

Сегa ке му зaмериш нa Гaтузo уште пoвеќе,Абaте кaкo клaсичен CB.

Ako igra Abate centralen primame golcinja kako od sala deneska..Inglese and Gervinho like this :D

Зaр немoжеше Зaпaтa и Рoдригез центрaлни бекoви a Лaхaлт лев бек.
Акo гo јaдеме oвa ке биде нa сметкa нa Гaтузo.

Абот не беше лош против Лацио и подобро изигра од Запата. И не може и Лаксалт и Родригез да стартуваат, така од клупа ќе го имаат само Кастиљехо. Ако после 70 минута мора да дадат гол нема кој да влезе.

Сегa ке му зaмериш нa Гaтузo уште пoвеќе,Абaте кaкo клaсичен CB.
Еве му го Маури на @Марли :)

The big change is Jose Mauri, who is given a very rare chance against his former club. In fact, it is his first Serie A appearance in 469 days.

60K навивачи на стадионот и за изненадување е. Обично помала посетеност има ваков натпревар кој се игра недела од 12:30 и тоа против Парма.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Две шанси во рок од две минути не знаеа да искористат, неписмен напад и заслужуваат Парма да ги казни.[DOUBLEPOST=1543759355][/DOUBLEPOST]Џабе се плукаше по Абот. Да не го урочам, ама добро ја чита играта и се справува во напаѓачите. Ќе видиме до кога. :icon_mrgr:

Најлошиот тим за контра напади и можеа порано да си ја завршат работата и да не се чека до крај.
Калабрија изигра лош натпревар, а Сусо и Хакан просек. Кесие освен пеналот ептен себичен на крај и се што имаше не искористи, а Бакајоко откако доби шанса е најконстантен играч.

Последно уредено:
Ве гледав пошто ве чекав на тикет.. Брзо влагавте у шанси ама реализација 0

Ве гледав пошто ве чекав на тикет.. Брзо влагавте у шанси ама реализација 0

Uste vo prvo trebase da dadat esen..koga ne iskoristija se znaese deka ke odi tesko. Koga Cutrone e sam napred nemoze mnogu sa napravi i treba da ima pomos..Calhanoglu igra slabo, trebase Castiljeo da pocne.

Во прво полувреме одбраната на Парма беше добро организирана и оставија повеќе нашите да играат и да имаат 70% посед, а тие си ја чекаа шанса од контра или прекин. Освен Кутроне кој го чуваа неколку играчи немаше никој пред голот.

Големиот СУЉО денеска бил на Сан Сиро [emoji28]
e28a40894123db58ea7a53e57dadb9ba.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Naredni 5-6 kola, t.e do kraj na polusezona rasporedot e povolen za pravenje nekoja serija pobedi . Sve se uglavnom bosi ekipi sto mora da se potepaat ako se planira 4to mesto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom