Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Му ебавмо мамата сеа и без Игуаин...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Сусо нема среќа од прва да погоди, па и со десна проба да шутира. И после зошто добива критики. Ќе не уништат повредите и мислам во второ ќе остават Удинезе да напаѓа за да имаат простор за контра.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Ovoj Castilejo kaj go najdoa so perikava da mu ebam se zivo kako moze vaka pickarski sa igra ebati sminkerkiot..

Suso imase penalce i go promasi

Вакви сељачки екипи заслужуваат да го примат на најболен начин и пак Ромањоли

I kako be posle da ne sumljas vo sudiite i cela liga. Pocist gol ne sum videl a toj liniskiot od kurtoazija krena znamenceto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ајде бре.
Со удине увек ни било тешко гостување.
Па и заслуживме победа. Али играта беда. премногу загубени топки.

БУШИИИИ да ги боли на крај!!
без примен гол [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Да го имаат сите пристапот што го имаше Кастиљехо вечерва, добро ќе биде, дечкото се изнатрча и се бореше за секоја топка.
Бакајоко сосема солиден назад... ај да видиме колку е сериозно ова со Игуаин :(

Bitni bodovi se ova, pogotovo sto naredni dve kola moze da nema uopste bodovi ako iguain gi preskokne.
Romanjoli treba klauzila 1000,000,000 evra da ima za sve ova.
bakajoko izigra solidno, ama deka tolku gi simna standardite, pa izgleda deka izigral fenomenalno.

Новиот Серхио Рамос [emoji2]

Тоа е тој Сусо што го критикувам, па макар и милион асистенции да има на крај на сезона и десет гола да им даде на Сасуоло и Киево, натпревари кога и на другите околу него им оди. Како можеше тоа да го промаши, а и на крај како да не сакаше да шутира и му ја даде на Ромањоли.

Откако влезе Кастиљехо се смени играта и уште еден натпревар со 9 удари во рамки на голот и неколку добри одбрани на голманот и минимална победа.

Не планирани 3 бода, ама ептен добро ќе им дојдат. Редно е да имаат среќа на крај да земат бодови, затоа што и незаслужено изгубија бодови од екипи во кои имаа игра.
Добро е што овој месец има пауза и само два натпревари од Серија А (Јувентус и Лацио) од кои доволно е по бод да земат, па ќе може да се средат со повредите и во декмеври да соберат повеќе бодови.

мора да извадат барем 2 бода на следниве утакмици со Лацио и Јувентус, значи мора!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom