Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да во спам била фала ви, иначе купив за блок 6 југ последните 2 карти шо беа една до една не бев тука ко излегоја картите и криво ми е сакав во блок 3 или 4 ама тоа е битно ќе го гледаме Милан... ваму ваљда немат да имат проблеми со дрес од Милан, балистиве се на север мислам?

Да во спам била фала ви, иначе купив за блок 6 југ последните 2 карти шо беа една до една не бев тука ко излегоја картите и криво ми е сакав во блок 3 или 4 ама тоа е битно ќе го гледаме Милан... ваму ваљда немат да имат проблеми со дрес од Милан, балистиве се на север мислам?

Распределени ќе бидат :icon_lol:

Не се секирај, првата утакмица ќе биде 4-5 нула па и тие ќе облечат дрес од Милан, дома им е, пола косово/албанија и тетово се за милан/јуве и онака :)))

Не се секирај, првата утакмица ќе биде 4-5 нула па и тие ќе облечат дрес од Милан, дома им е, пола косово/албанија и тетово се за милан/јуве и онака :)))
Нема врска, у Тетово се слави само Реал или Барса коа тепаат.. тоа што имаат иста боја на дресови Милан и Шкендија не игра голема улога...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

па вистина е тоа дека резултатот од првата утакмица ќе имат големо влијание за навивачкиот амбиент на втората, доколку е решено ќе е мирно, ама ако имаат резултат за бранење ќе бидит жустро на стадион во секој случај.

па вистина е тоа дека резултатот од првата утакмица ќе имат големо влијание за навивачкиот амбиент на втората, доколку е решено ќе е мирно, ама ако имаат резултат за бранење ќе бидит жустро на стадион во секој случај.
Шо имаш со нив да се расправаш, гледај си фудбал и уживај си.

Bonucci to La Gazzetta dello Sport: "I thought there would be a lot more skepticism about me (from Milan fans). Their enthusiasm fueled me even more! Even though I was not playing, when I was at the San Siro, it was one of the few times I got excited by going into a stadium. I hope to see the same crowd again!"

"Captaincy is major responsibility, I'll give it all myself to defend this shirt from the first to the last minute of every game. I am lucky, the group we have is very driven and understand what it means to be a team. I am very happy with the dressing room. The captaincy was a choice shared by the club, coach and team. I have spoken with Montolivo about the situation. He's a great guy and a great player. But we came to a consensus that what's most important is the club and not who the captain is."

"Juve is the past and now what matters to me is Milan. I hope to make the same impact Pirlo did when he went the other way. Fassone and Mirabelli made me feel important. They were clear in their negotiations, otherwise the transfer would not have happened so quickly. I could have gone abroad and made more money but I chose Milan as their project was the most ambitious and I live for a challenge."

"I took this challenge because it reminded me of my time at Juve. We went from rebuilding to the top. But at Milan I want to go even further. I am hungrier than ever before. Within four years, I want to win everything! I want to push my limits and bring Milan back to the pinnacle of world football. I have chosen this club and I am here to win. Juve are still Scudetto favorites, with Napoli right behind. For now we are a step behind these two but we are equal with Roma and Inter."

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кој му курац на овој ретардос бе? Му јебем кловнот неспособен му јебем. Никад терен да не помириса, нека снима ретардирани видеа таму, умрен еден. Види каков кретен.

Еј, а што е со Габри бе?! :pos: Каде е и што прави тој изузетно глуп лик? Изглеа се праи мртов за да не го избркаат од клубот.
Каква будала, кариерата му пропадна онојпат коа беше бог во Карпи и одби да остане таму, отиде да биде трет голман во Наполи. Сеа е четврти или петти голман во Милан.

Имаме сателити уште во тим, глеам фигурираат ликови као Џерсон Вергара, Симич, Габриел.. Све тоа да се исшутира, ради принцип ако ништо друго, нека им раскинат договори, ме потсеќаат на лош период.

Исто, навивам и за тоа Антонели и Соса да се продаат. Наместо Соса нов средњак, наместо Антонели да се дае шанса на Калабрија иако не многу верувам во ова дете.

25 милиони може и повеќе да ги дадеш на имбецил што нема 10 гола да даде во серија А,треба да си изузетно глупа личност,за какви што не ми делуваа фасоне и мирабели.

Ни Обамејанг ни свети обамејанг не ги пере после,за тие пари средњак ќе земеа да не мора да се сереме во гаќи кога ќе се повреди некој од Кеси и Биља......

На тимот очајно му требаат двајца напаѓачи, замени за Бака и Нијанг и ако сака 100 мил нека дадат.
Подобро тие 25 мил за Калинич отколку за некој си Данкан или нов Бертолачи кој плачеше за враќање во Џенова и ред други такви.

Му требаат да,ама не му треба калиниќ да биде еден од тие двајца.

Бака 2.5M позајмица со опција да биде продаден за 18М во Виљареал.

Ќе се врати рибарот следното лето. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom