Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да си жив и здрав Кико.
Иначе Флипс на фан клуб на Милан си,цел живот навивам за Милан од кога знам за себе и ти од еднаш се појави почна да бистриш политики како ке си навивал за Шкендија пази за Шкендија дека бил македонски клуб.
Мислам ти можеш да навиваш за било кој твое право е ама не не убедувај дека тоа е правилно жити се.
Го почитувам твоето мислење. И што е најважно не те вреѓам поради него.
Баш ми е мило што навиваш цел живот за милан и не си ваљда од оние фанови за милан од италијанско за челзи од Англија и барса од Шпанија.
Инаку на тема фан фанови и што значи да навиваш за некој клуб и тоа е широка тема за дискусија.
Еве јас не знам кој клуб ми е помил дали победа или милан или пак репрезентација на Македонија. Ама знам дека сите ги сакам/бодрам на посебен начин, и дека кога имам можност одам да ги гледам и си плаќам карта и тоа е некаква Поддршка за нив, а за милан каков е тој фан кој нема ништо купено од нивниот фан шоп па Макар е и тоа приврзок за клуч.
Поздрав до тебе.

Мирабели ја прати утакмицата Торино - Трапани
Белоти го поздрави со хет трик уште во прво полувреме :D

1.jpg

Do sega prodadeni okolu 30k sezonski..se ocekuva do pocetokot na sezonata da porasne taa brojka..

Ova e po sezonite nanazad kolku se prodadeni

Za Shkendije do vcera imase prodadeni 15k.

Attachments

• FB_IMG_1502536410593.jpg
    FB_IMG_1502536410593.jpg
    18,8 KB · Прегледи: 41
IMG_2629.JPG inace kartite za sever i jug od onie po 1000 den se prodadeni veke...pri kraj se i onie od
po 800 den..taka da pobrzajte

Се надевам дека е точно ова.

Lucas Torreira is one of Milan's targets for the midfield, with progress being made in the last few hours.

Дечки едно 10-12 фанови се одлучивме да зееме карти за Јужна, блок 2, ред 34, седишта од 30 па до 40 и нешо, сите кои досеа се двоумеле, немале друштво и слично се добредојдени.

Форца!

Aubameyang on Instagram: "I want to [return to Milan], but they are sleeping, what can I do?"

He also imitated the announcer at San Siro, announcing himself as the Number 7 of the team.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Аман чуеков, уште фали да рече дојдите земите ме, нека го земат на два пут по 40 и доста им е на дортмунд !

Прикани вие што имате купено карти преку мктикеЦ, има ли иМфо коа и каде треба да се сменат тие принтаните за оргинал карти?

Ок не кур ме замарајте со хумор, идам сеир да им глеам нМилан. ;):):);)

Прикани вие што имате купено карти преку мктикеЦ, има ли иМфо коа и каде треба да се сменат тие принтаните за оргинал карти?

Next steps:
- if chosen delivery option, you will have the tickets delivered
- if not, please print the pdf document and show it to the ticket selling point near each venue, earliest 2 hours before the event. It is recommendable the tickets to be picked up at least 30 min prior to the event in order long queues to be avoided
- the person that collects the pre-paid tickets has to carry a valid ID document

Брат два саата пред утакмица ќе идеш на стадион на билетара со пдф документот што ти го пратија испринтан, ќе покажеш лична карта и ќе ги земеш картете.

Сеир, јеа рајт, признај дека идеш да го видиш најдобриот дефанзивец у свет, у живо !!

Брат два саата пред утакмица ќе идеш на стадион на билетара со пдф документот што ти го пратија испринтан, ќе покажеш лична карта и ќе ги земеш картете.

Сеир, јеа рајт, признај дека идеш да го видиш најдобриот дефанзивец у свет, у живо !!
Ме фати признавам, не е мала работа Конти да доаѓа у Скопје а ја да го глеам пред тв. :D

Зависи каков ќе биде резултатот од првиот натпревар. Ако е тесен резултатот ќе играат со прв тим, ако имаат предност од повеќе голови тогаш ќе ги гледаш Абот и Калабрија, а другите ќе одмараат за сериа а. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom