Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако се тргнат Бака - Соса - Палета, алал вера, значи полека си ја чистат Бантер ерата :D
Гомез нека остане, дечкото е млад и може да биде замена или да ротира во ЛЕ. Запата никако тука, дечкото е невиден малер, али најверојатно ако замине Палета тој останува....

Никогаш не ми била јасна фасцинацијата на PewDiePie од Пато... Имаше еден документарен серијал на времето на Сител - "Нерешени мистерии"...
Oсвен првата деби утакмица кога му даде хет-трик на Наполи со 17 години.

Кјаер добро ќе покриеше назат како прва опција резерва ако се игра со 3ца, Гомез ќе му се даеше шанса ако го биде како втора пред Запата, но за Пољаков изгледа не се заинтересиравме саглам.

Кјаер добро ќе покриеше назат како прва опција резерва ако се игра со 3ца, Гомез ќе му се даеше шанса ако го биде како втора пред Запата, но за Пољаков изгледа не се заинтересиравме саглам.
Кјaер е Дaнец и нaшиве првo сaкaaт дa се oслoбoдaт oд Пaлетa или Зaпaтa пa пoсле дa гo пoтпишaт,денес ги пoминaл медицинските прегледи вo Севиљa.

Jas od Baka,Paleta,Abate,Montolivo od site tie sljam igraci,najmalku sakam Zapata da go izbrkaat,znam trup e se e toa vo red,ali posle golot so Inter zasluzi use edna sezona so nas covekot.Nekako nema mnogu spekulacii za novi igraci,opadna malce famata,izglea cekaat da pomine utakmicava vo cetvrtok.Realno mislam deka ni trebaar od 2 do 3 igraci plus za brkanje mesto vo liga sampioni.Napoli,Roma i Inter realno se do nas ramo do ramo,ali pak ke bide teska bitkata,i bas me interesira koj tim vo Maj ke ostane bez LS!

Има шпекулации цело време, само кажаа претходно дека за последниве играчи што ќе треба да се размисли кои играчи се најпотребни на Милан во моментов. Од денес најтазе е :
Diego Costa is Milan's primary target right now, with Aubameyang being the second choice and Kalinic the third
Milan want to sign Costa permanently and won't take him on a six-month loan. If he agrees to join negotiations with Chelsea will be easy[Sky]
Milan and Jorge Mendes are working on convincing Diego Costa joining the Rossoneri and playing in Serie A [Sky].

И дека Сан Сиро е распродаден за утакмицава со Крајова.

Се надевам дека ако го земат Калинич, би требало да има појак играч во средина од тоа што го планираат или па Ибра и Калинич во пакет.

Кјаер прво беше за 3 опција, па кога сите очекувавме да го донесат него тие си ја искористија шансата и го собраа Бонучи.
Може Кјаер бара првотимски статус, а кај нас никогаш нема да го добие или не сакаат да трошат повеќе од 8 мил за играч кој ќе биде 4та опција.
И плус ако се додаде тоа дека Ромањоли нема да оди на операција и ќе биде спремен за прво коло.

Имаше еден наслов што ми остави впечаток за ова редовите што се направија за сезонските. Нешо во стилот Не се спие по цела ноќ,но се сонуваат големи соништа.

Кјaер е Дaнец и нaшиве првo сaкaaт дa се oслoбoдaт oд Пaлетa или Зaпaтa пa пoсле дa гo пoтпишaт,денес ги пoминaл медицинските прегледи вo Севиљa.
Моја грешка точно Данец, а иначе знам дека помина медицински затоа и пишав дека добро ќе покриеше за резерва, но како што вика форза можеби и несакал да има резервен статус.

Тоа е 56 милиони евра и е премногу за играч кој сака во друг клуб и мора да го продадат. 40-45 мил евра е реално.
Што се однесува до нас не знам колку е паметно парите да се дадат за играч кој сака во друг клуб, да го убедуваш да потпише и да остане повеќе од една сезона.

Нема смисла веќе да се збори што е реално, а што не е. Трансферите одат до небо, така да ова околу 50 милиони, за некој како Коста е ОК. И со сета лудост што ја има, јас би го сакал во Милан.

Плус, нема многу опции... Белоти не се спремни да го дадат, околу Аубамејанг е исто несигурно, а и тој е изнад 65 милиони со голема плата.

Ако можат нека го земат, според мене се работи за добро решение...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom