Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаме мн потрошено не е страшно.Реал,Јунајтед,Јувентус и Псж знаат и по 90-100 милиони да дадат за 1 играчDobro Milan ima na plan da ima 40 igraci za drugata sezona , i da trosi 300 mil samo za eden transfer market ? ahhah
A sto bitna so toj FFF ili kako bese , dali imat limitirani trosoci , da ne im dava uefa nekoj ban
Карбон копи истото од лани со ПогбаKoмедија денов особено во фан клуб Јувентус од тролање и смеење до плачење и плукање дојдоа..
После силните понуди на Сити и Челзи, Марота ќе излези најглуп ако го продај во Милан. За никот мора да постој исклучок за вакви ситуацииЛеее уште не ми се веруе, и нема ништо да пишем дур не видим официјално дека е.
Вчера со @Forza Milan!!! се смеевмо дека е глупоштина од Медиасет, а днска излезе и вест дека Донаруме дефинитивно се премислил и решил да го прифати новиот договор кога му кажале дека Бонучи ќе доаѓал.
Нашиве работале на трансферов со Лучи веќе подолго време, андерквар !! Браво ако е ова све тачно, се пријавувам и ја со @Нинович да им го пушим и на МираЛеби и на Фасоне, ако е грд !
Биља исто е супер трансфер според мене, иако помина андер д радар со ова муабетов за Лео, сеа може нагалено више да го викамо
Него ако стварно дојде овој утре што ќе прае @Leo Bonnie со никнејмот и аватарот??
Сине ќе мењаш ник и аватар или ќе мењаш клуб, ќе те примимо у фан клуб, не смо лоши дечки !!![]()
После силните понуди на Сити и Челзи, Марота ќе излези најглуп ако го продај во Милан. За никот мора да постој исклучок за вакви ситуации![]()