Ska Maniac
Бараба
АХХАХАХА стварно ова или нашиве новинари пуштаат патки ?Овој Кеси превара е бе,дај нека му најдат кариес на 6-ка![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АХХАХАХА стварно ова или нашиве новинари пуштаат патки ?Овој Кеси превара е бе,дај нека му најдат кариес на 6-ка![]()
Овие од Екипа додека да преведат и да објават циганот веќе ги помина дополнителните прегледи. Демек лажна вест, ги искористија компликациите што се појавија од вчера па го измислија ова како причина за доплонителни испитувања.АХХАХАХА стварно ова или нашиве новинари пуштаат патки ?![]()
Значи глупости и измислици на нашиве ``новинари`` е . Ја мислев момент Мартинс и Тарибо Вест на Милан му случи.Овие од Екипа додека да преведат и да објават циганот веќе ги помина дополнителните прегледи. Демек лажна вест, ги искористија компликациите што се појавија од вчера па го измислија ова како причина за доплонителни испитувања.
Andrea Conti wants to join Milan. Contacts took place with his agent Mario Giuffredi in the recent hours. Next week negotiations could gain momentum and maybe a deal between Milan and Atalanta could be defined [Alfredo Pedullà].
Вечерва мислам дека 3 асистенции имал за Италија. Нешто што сите наши бекови комбинирано го немаат за цела сезона.
Не бе зашто да не остане. Не се буни на клупа е. Не е дека не знае да даде гол вака така за минутите што ги изигра немаше лоша статиски. Можеби со малку подобра дистрибуција на топка во 16 ник ќе има подобра реализација. Подобро во покритични позиции да се потрошат парите што би ги дале за замена шпиц.Првата на тацна топката давање на Лападула !
Штета што кога Конти ќе игра за нас догодина овој вториов нема да биде туе ( бар ја се надевам)![]()
Се слагам,со самата енергија што ја носи со себе Лапагол супер е за замена. Па и не е толку отепан видете го третиот гол денеска масторија. А и статистички е добар 8 гола и 4 асистенции,а мртвиот Бака со толку форсирање едвај стигна до 14. Борини мислите ќе изигра нешто подоброНе бе зашто да не остане. Не се буни на клупа е. Не е дека не знае да даде гол вака така за минутите што ги изигра немаше лоша статиски. Можеби со малку подобра дистрибуција на топка во 16 ник ќе има подобра реализација. Подобро во покритични позиции да се потрошат парите што би ги дале за замена шпиц.
Мислам дека е шпекулација ова за Белоти откако вчера се појави дека и Интер понудилe 70 мил плус тројца играчи. Торино веднаш би прифатиле и 50 мил плус играч.
20 мил и е најголема сума што ја имаат земено за некој играч. Не се некој тим за да одбиваат вакви понуди.
Kessie will visit Milan museum today at Casa Milan but contract signing will be on Monday as Fassone and Mirabelli are not present today.