Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иначе Родриго Ели ( наш играч на позајмица во авелино беше) ќе дошол денеска на медицински прегледи и ќе биде летово со тимот..во завистност од тоа како ќе се покаже Миха ќе одлучи далу ќе го задржи или ќе го пушти па на позајмица...некој што прати Серија Б , @Толстој да каже како се покажа лани во авелино..

Колку што јас го гледав сезонава, не е толку многу лош, од Бонера е подобар важно. Шала на страна, може да се земе, и да му се дава шанса, против слабите екипи може да му се дава и шанса од почеток да игра, има потенцијал во него, само треба тренер кој ќе знае да го искористи. Али ја се си мислам оти Авлеино овој го откупија бе

Колку што јас го гледав сезонава, не е толку многу лош, од Бонера е подобар важно. Шала на страна, може да се земе, и да му се дава шанса, против слабите екипи може да му се дава и шанса од почеток да игра, има потенцијал во него, само треба тренер кој ќе знае да го искористи. Али ја се си мислам оти Авлеино овој го откупија бе
Го откупија па сеа го купуваме назад.

Што подразбираш под не е толку лош? Како се поставува? Како чита игра? Пас играта каква му е? Дуелот му е јака или слаба страна?

Ако си го глеал објасни ко шо треба ебаго али ќе да форсираше за "JuveLigata" на празно :Д

Го откупија па сеа го купуваме назад.

Што подразбираш под не е толку лош? Како се поставува? Како чита игра? Пас играта каква му е? Дуелот му е јака или слаба страна?

Ако си го глеал објасни ко шо треба ебаго али ќе да форсираше за "JuveLigata" на празно :Д

Ќе се обидам да скоцкам нешто ајде.

Од изгледаното, според мене доста добар е во дуел, тоа му е една од најдобрите точки и мислам тоа е доста потребно. Доста брз играч, кој многу пати знаел и да го претрчува теренот и да се бори во противничкот шеснаесетник па доколку дојде до ситуација на контра веднаш брзо се враќа назад на својата позиција и се бори да ја расчисти ситуацијата. Не е себичен воопшто, додава и соработува со сите играчи од тимот. Многу пати бил издриблуван од противникот, тоа му е лоша страна, треба малку постегнато да игра, затоа и реков дека би можел од старт да игра но против помалите тимови. Треба многу со него да се работи за поставувањето на натпревар.

Мислам дека доволно реков, незнам дали ќе ме сфатиш ама тоа е, не раскажувам многу добро.

Кога сме кај Серие Б, одман да се зема, напаѓач ипол од Карпи.15 гола даде сезонава.
jerry-mbakogu.jpg

Од изгледаното, според мене доста добар е во дуел, тоа му е една од најдобрите точки и мислам тоа е доста потребно. Доста брз играч, кој многу пати знаел и да го претрчува теренот и да се бори во противничкот шеснаесетник па доколку дојде до ситуација на контра веднаш брзо се враќа назад на својата позиција и се бори да ја расчисти ситуацијата. Не е себичен воопшто, додава и соработува со сите играчи од тимот. Многу пати бил издриблуван од противникот, тоа му е лоша страна, треба малку постегнато да игра, затоа и реков дека би можел од старт да игра но против помалите тимови. Треба многу со него да се работи за поставувањето на натпревар.

Мислам дека доволно реков, незнам дали ќе ме сфатиш ама тоа е, не раскажувам многу добро.

Кога сме кај Серие Б, одман да се зема, напаѓач ипол од Карпи.15 гола даде сезонава.
jerry-mbakogu.jpg

195cm е висок, ова е и нормално

Прочитав негде дека бил прогласен во идеалната постава на серие б за сезонава.. мене ми се свиѓа наше дете нека седи како некоја бек ап опција во готови утакмици шукурац боље он него закардо,бонера па и запата да ги глеам

jerry-mbakogu.jpg
Кажи му едка е сличен на Киелини и тое то.

Иначе и лани напаѓачево даде салам голчиањ ако не лажам :)

Doyen Sports congratulates Bee Taechaubol on reaching an agreement with Silvio Berlusconi.

Инаку Дармиан ќе оди во Баерн, после спајдермен изгледа нашите и овој лошо го процениле. :icon_mrgr:

Galliani asked Ibra if he wanted to return to Milan, and he said yes.

Откако ова со Ибра стана пореално, не сум веќе сигурен дека е најдобро сценарио. Изгледа доста и ќе чини (трансфер+плати). :)

Нека почнат да преговараат и со некој испод 30 години... :)

Ќе биде Милан како реклама за Швепс.

Милан, само за искусни!!!:D

Сите со кои не поврзуваат се супер потенцијални трансфери.Кои и Колкумина ќе дојдат, останува да видиме. Нема некоја разлика у квалитет измеѓу Мартинез и Манџукич и двајцата се ОДЛИЧНИ, Ибрата може е подобар од овие двајца, ама е каде каде постар и поскап за одржавање (со плата и такви ствари). А секако уште првата година нема да напаѓаме на титула туку ќе гледаат да се врати милан на старите патеки. Имајќи го ова у предвид, сметам дека не е паметен потег да се земе ибра. Плус ако ви текнува имаше срање партии у милан кога едноставно не му се играше, и добиваше безврска црвени. Но за да не испаднам хејтер, типот е ѕверотиња генерално и е можда најдобар напаѓач у светот моментално покрај Суарез, али сметам дека ни треба некој помлад на таа позиција.
Се на се, нема да згрешат кој и да доведат од овие со кои не поврзуваат .

Нека почнат да преговараат и со некој испод 30 години... :)

Ќе биде Милан како реклама за Швепс.

Милан, само за искусни!!!:D
Милан секогаш у одбрана имал постари и поискусни играчи... а и овие што се поврзуваат све се 29-30 год. таке да нема проблем... само нека дојде некој асален!!

Инаку Дармиан ќе оди во Баерн, после спајдермен изгледа нашите и овој лошо го процениле. :icon_mrgr:

Од посигурни извори од Италија тоа или? Нема ништо од германски Билд затоа прашувам.

Милан секогаш у одбрана имал постари и поискусни играчи... а и овие што се поврзуваат све се 29-30 год. таке да нема проблем... само нека дојде некој асален!!

Се зафркавав, јас од секогаш сум преферирал искусни фудбалери. Најдобар е микс, но професионален фудбал не е детска градинка.

Проблем ми е само да не се потрошат пари за трансфери и плати на стари фудбалери, па потоа да има повторно екстра разлика во квалитетот во тимот. Како што беше 2011-2013... Од една страна Тиаго Силва и Ибрахимовиќ, а од друга Антонини...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom