Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И ја мислам дека е тоа целава работа. Имам такво претчуство, се надевам не сум грешка. Баш ме интересира што ќе излезе деновиве, затоа и не коментирав околу Михајлович многу. Монтела не е нешто посебно ама кога ќе го споредиш со Михајлович е подобра опција.
Пак ќе го спомнам Емери! :Д

Не ми се свиѓа таков потег. Многу педерски и нефер ќе биде да се изигра така човекон, иако тоа говно технички не е ни човек. Плус мене Монтела не ми па ич посимпатичен од него, и он е таков куртон лигав.

Пак ќе го спомнам Емери! :Д
Исти кур со Монтела е. На тоа рамниште се, можеби овој е малце подобар затоа што освои ЛЕ со Севиља, ама и има каде каде подобар тим. Не е некое тренериште Емери, често се губи со тактики.

Емери пред некој ден го продолжи договорот до 2017 год

Ди Марцио вика дека за 35 милиони Мартинез е пред потпис

Не сакам да дојде до пресврт во однос на тренерската позиција, Монтела е ѓубре кој го ебе нека остане без работа.
Гледам Галијани некако активен, се споменуваат звучни имиња за разлика од играчи кои немаат профил ни на википедија, мартинез, хумелс мумелс... не сум навикнат на вака...

Не сакам да дојде до пресврт во однос на тренерската позиција, Монтела е ѓубре кој го ебе нека остане без работа.
Гледам Галијани некако активен, се споменуваат звучни имиња за разлика од играчи кои немаат профил ни на википедија, мартинез, хумелс мумелс... не сум навикнат на вака...

Кога веќе не иде Карло јас сум за Донадони, овие двајцава и Михајлович и Монтела се ѓубриња али тоа е..Мартинез и Брахими е малце нереално, Порто за двајцата ќе бара 70-80м сигурно.

11390187_937411039635003_994671877858265181_n.jpg
[DOUBLEPOST=1433848165][/DOUBLEPOST]Само една желба иам летово...Да го вратат Т.Силва... Срце ми плаче по тој фудбалер....

Последно уредено од модератор:
Каков Монтела бе, копиле лигаво. За Михајловиќ сум со две руке пред ова чуече.
Иначе све мислим дека ќе се засилимо добро летово али све тоа ќе бида играчи за кои ни трошка шпекулације не се чуло...

Каков Монтела бе, копиле лигаво. За Михајловиќ сум со две руке пред ова чуече.
Иначе све мислим дека ќе се засилимо добро летово али све тоа ќе бида играчи за кои ни трошка шпекулације не се чуло...

Reus :love:

Иначе Родриго Ели ( наш играч на позајмица во авелино беше) ќе дошол денеска на медицински прегледи и ќе биде летово со тимот..во завистност од тоа како ќе се покаже Миха ќе одлучи далу ќе го задржи или ќе го пушти па на позајмица...некој што прати Серија Б , @Толстој да каже како се покажа лани во авелино..

AC Milan have moved ahead of Arsenal in the race for Geoffrey Kondogbia, according to reports in Italy.
The Italian club's CEO Adriano Galliani is due to fly to Monaco to meet with the club and discuss a possible deal.
Milan are ready to offer over £20m for the Frenchman, who has three years to run on his current contract.

Barcelona's Dani Alves has signed a new two-year deal to remain at the club.

Niang's agent is in Milano now. He will meet with Milan in the next few days to talk about his client's situation.

Galliani and Nelio Lucas are on their way to Monte Carlo now (for Kondogbia).
They had another meeting with Porto again this morning
.

Jackson Martinez's agent: "There is a club that's willing to pay €35m for the buy-out clause. The deal will be closed in the next few days."
Porto want €50m for Brahimi, according to Sky.
Jackson Martinez's buy-out clause is set at €35m
.

Се крчка нешто навелико,после долго време конечно очекувам некој јак трансфер да се деси.

Мартинез ништо чудно да се одлучи за Арсенал(поради ЛШ секако) пошо мислам дека они сериозно се заинтересирани за него.[DOUBLEPOST=1433856751][/DOUBLEPOST]
Наместо Пато да го вратат они...
+ Гансо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom