Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
koj go vikate Biber?

file.jpg

Ќе играат Бибер, Бонавентура, Торес и позади Бонера. :icon_lol:

Сигурно ќе менува нешто може ќе му текне да не го игра Суљо да почне со еден од Бибер/Бонавентура ако не и двајцата Поли ништо чудно да испадне. Шарави - Торес - Хонда во напад.

Шарави ако игра како против Јуве ич нека не се резили боље Бонавентура да игра

Најверојатно Бонера утре во прв состав... :LOL:

Сидорф и Инзаги се заљубени во него... :)

Берлускони е лут што Инзаги дефанзивно го поставил натпреварот и чекал противникот да напаѓа.
Не знам зошто ама Рами некако не ми е сигурен и не е оној истиот од јануари минатата година. :cautious:
Запата во тимот на колото, а Алекс ќе биде спремен за со Чезена.

3 тренери се сменија и на сите прва опција им беше лиглево. Мора да има некој што стои позади лигушов. Он за во примавера не е, а не па за капитен на прв тим. Јас мислев само во македонска репрезентација има куропушачи ама ете за жал и тука има такви

3 тренери се сменија и на сите прва опција им беше лиглево. Мора да има некој што стои позади лигушов. Он за во примавера не е, а не па за капитен на прв тим. Јас мислев само во македонска репрезентација има куропушачи ама ете за жал и тука има такви

Ризикувам да бидам досаден, но на првиот од тие тројца ’лиглево’ не му беше прв избор. Под ’лиглево’ веројатно мислиш на Бонера...

Неста-Силва, Мексес-Запата... тоа беше прв избор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom