Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Можда немаше толку тешко да ни биде за Торес, ако не беа ова навивачиве од Челзи и нивната накурченост од Торес и нивната неописива желба да се ослободат од него. :pos: Некако ептен гнило осеќање ми произведуваат, ич неубаво, као депонија да сме. А не сме, не? :icon_lol:

И после Мурињо ќе кења дека тој некаква услуга ни праел нам, бил единствениот интерист кој му посакувал добро на Милан, а уствари овде е јасно кој кому праи услуга со земањето на Торес. :)
Искрено, искрено мислам дека Торес ќе има 15+ гола у Серија А за Милан.

Искрено, искрено мислам дека Торес ќе има 15+ гола у Серија А за Милан.

со јак среден ред позади него,можно е,мада и тоа е дискутабилно ако се види во колку очајна и никаква форма е.

Milan Channel are reporting that Torres is expected to arrive in Milano tomorrow morning and undergo the medical tests.

Lestienne will join Genoa in a free loan deal. Ronaldo na Martina :D

Milan could still try to sign Biabiany, and Zaccardo could be included in the deal.

Lestienne will join Genoa in a free loan deal. Ronaldo na Martina :D

Milan could still try to sign Biabiany, and Zaccardo could be included in the deal.

Neka mu e so srekja na @ElNinho hohoho :D

Inace Biabiany go nosat za back-up opcija pa valjda ne e losho ako go dzitnat Zacardo u sprotiven pravec iako za back-up bi bil povekje zadovolen so Taarabt.

Ел92-ЕлНињо-Менез

каков кантер атак ќе имаме, сите се брзи:vozbud:

За без пари солидно тимче направивме, неколку критични позиции се покрија, и мислам дека без Балотели ќе имаме поразноврсна игра у нападот.

Уште да изненадат да фрлат 20-30 мил. за некој квалитетен везњак, плус коа ќе се опорави Монтоливо тип топ ќе бидеме во мизернава лига(y)

1604492_496061330497541_2173120236241396227_n.jpg

позајмица 2 години официјално

Уште # да го донесат каков Бамбини не можам фацата да му ја замислам на тој.

Ајде да видеме колку плата ќе зема штом Челзи нема ништо да му исплатат.

article-2657446-1EBEABDC00000578-965_306x438.jpg

Епа честито нов играч, искрено се надевам дека ќе има нов почеток кај вас и ќе успее бар малце да си ја врати формата од најдобрите денови, а верувам дека има простор за такво нешто :)

2 год. позајмица и не е таке лошо... Ми се свиѓа мене трансферов едвај чекам да распали

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom