Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Епа честито нов играч, искрено се надевам дека ќе има нов почеток кај вас и ќе успее бар малце да си ја врати формата од најдобрите денови, а верувам дека има простор за такво нешто :)
фала .. ќе ви го вратиме за 2 години, ако не чини. Ама ко за без пари арен е засега. :)
Уште то малото да ви го земиме, па ќе бидиме начисто, оти со торес само вас услуга ви прајме :icon_mrgr:

фала .. ќе ви го вратиме за 2 години, ако не чини. Ама ко за без пари арен е засега. :)
Уште то малото да ви го земиме, па ќе бидиме начисто, оти со торес само вас услуга ви прајме :icon_mrgr:
За две години ќе му истече договорот со нас :icon_lol:
Ќе видиме со Ван Гинкел што ќе се случи до понеделник.

За две години ќе му истече договорот со нас :icon_lol:
Ќе видиме со Ван Гинкел што ќе се случи до понеделник.
ах че го продај Галијани за 2 години ко така, ич не му ја мисли тој...

Ќе гризаат Торес и Пацини за место у тимот :icon_lol:

Со 2 раце потпишувам за Биабијани штом Закардо е вклучен во тој трансфер.

Сигурно ќе треба доплата за ова нема шанса така Парма да го даде, доста подобра опција е Тарабата а и гледам има шпекулации денес за него демек го контактирале а и он сака да дојде.

Сигурно ќе треба доплата за ова нема шанса така Парма да го даде, доста подобра опција е Тарабата а и гледам има шпекулации денес за него демек го контактирале а и он сака да дојде.
И ја сум за Тарабт, има потези и знае да напрае разлика на терен, ќе ни се најде и тоа како a и за тие паре сигурно нема подобар да најдат!

Галијани му рекол на Берлускони:
- Абе газда, лани 8 завршивме, дај некое евро да се засилиме, ја манчестер шо прат 200 миљони дадоја...

и овај му рекол:
- Абе магаре едно, не те личи за годините така да ми збораш... да дојсиш 6-7 засилувања за 0 денари во при-пејд и кусур да ми вратиш..

и ете стварно така напрај, досега зеде околу 25 миљони од продавање, а потроши 3,8 за Рами. Казнети сме ние за Милан шо навиваме ама ај... можда ќе дојдат некој поарни времиња.

И ја сум за Тарабт, има потези и знае да напрае разлика на терен, ќе ни се најде и тоа како a и за тие паре сигурно нема подобар да најдат!
Тарабт и нека лупнат пари на еден CM ама џабе збориме.

Баш сеа читам дека пак на позајмица би дошол Тарабт.

Agazzi - 0€
Alex - 0€
Menez - 0€
Armero - 0€
Diego Lopez - 0€
Fernando Torres - 0€

Глупаво ке биде ова споредба , но ако овие транфери би ги направил Фиорентина , Наполи или Лацио веднаш би ги ставил во конкуренција за шампионска титула , знам дека овие играчи не прават разлика но со некој добар играч од среден ред и Черчи /Тарабт сепак би имал добар тим

Сеа Берлускони има 30 милиони евра за трансфер на коса на себе и малце на Галијани. Ништо нема да купат значи, позајмица можеби ќе направат уште една без везе и толку.

Lestienne will join Genoa in a free loan deal. Ronaldo na Martina :D

Milan could still try to sign Biabiany, and Zaccardo could be included in the deal.
ќе си го џапне интер мојот роналдо а ние ќе завршиме со оној братот со фаца на црн франкенштајн бре.. не изиграа комшиите за сите пари, секоја им чест (y)[DOUBLEPOST=1409353015][/DOUBLEPOST]
The SPORT Bible
пред 1 час ·
BREAKING: Fernando Torres’ transfer to AC Milan has been delayed after he missed his flight.
е многу се интересни луѓе англичаниве бе.. браво :D еднаш го фалат после го плукаат.. така и со балотели беше кога си отиде од сити ама сега им е бог нормално.. боже свашта :rolleyes:

Последно уредено:
Чим Љоренте црепот се снајде у лигава, оти да не и Торес, во секој поглед е по квалитетен од него. Али ќе видиме психата му е на 0. Се надевам ќе распали. 10+ барем очекуам во Серие А

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom