Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не бев многу за Сидорф, ама прочитав дека со него во пакет на клупата и Стам доаѓа па сеа сум 100% за. Баш да ги видам тоа фризурите иинстаграмот ред чичо Јап како ќе ги тераат.

Иначе да, и ја мислам дека Сидорф и Пирло имаат најголемо знаење и разбирање за фудбал акумулирано низ годиниве од сите сенатори на Милан. Не знам зашто ама кога ќе види човек осеќа дека разбират занат. Плус мислам за Сидорф дека е човек со образ и дека нема да прифати никаква работа што вклучува Запати, Константи, Суљовци, Бонери, Матарушки итн. итн.

ESRf3gb.png

beauty and the beast :icon_lol:

Чекајте бе зашто да не дојде сидорф или инзаги. Идеално би било некој да биде главен друг да биде асистент.

Не може да им угоди човек. :)

Или се плашат дека Милан ќе престане да пропаѓа, што не би било добро... :)

Утре Балотели ќе им наплати за сите пропуштени шанси на претходното дерби. :)

Naigolan od vecer na licitacija,Celino go potvrdi toa..Stvarno mnogu ni e potreben...

сакате асален голман? еве го..
и не е никаков анонимус.. 31 год (најубавите за голман), капитен на нигерија.. фудбалер на месецот во франција - 11 утакмици по ред без примен гол сезонава, експерт за бранење пенали па дури и за изведување.. може да се фати за лесни пари :)

сакате асален голман? еве го..
и не е никаков анонимус.. 31 год (најубавите за голман), капитен на нигерија.. фудбалер на месецот во франција - 11 утакмици по ред без примен гол сезонава, експерт за бранење пенали па дури и за изведување.. може да се фати за лесни пари :)
Ваква реклама ни агентот не му напраил, а богами ни нигерот на Ибра. :cuc:

Ваква реклама ни агентот не му напраил, а богами ни нигерот на Ибра. :cuc:

хахаха тенкју тенкју :icon_lol: интересен ми стана човекот уште на пес па кога ќе расчепкаш после..

Sampdoria are interested in signing Constant. Milan want €5-6m to release him.
Montpellier have also asked Milan for Zaccardo, besides Niang. Zaccardo's contract expires in 2016.

Алегри може нозете да му ги измие на Мандорлини и да ја пие водата. :icon_lol:
Пола екипа му е позајмена, a има дупло победи од нас.
Ако вечер не успее да земе бод не знам кој газда би чувал ваков тренер кој во 16 кола има 4 победи.

Што и да се случи Алегри ке остане до крај не сезоната .
А за мечот , без кореографија на навивачите , со боза играчи и двата тима , што може да се очекува од ова "Дерби " појма немам (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom