Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Имат инфо за повредата на Де Шиљо? И Ел Шарави кога требит да се вратит?
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 20:48 ---
Имат инфо за повредата на Де Шиљо? И Ел Шарави кога требит да се вратит?

Спам клуб Милан.

Пеце легендо во право си треба Балотели да стартува,исто така треба и Малдини место Констант и Неста и Силва треба да стартуваат.
Зборам општо, не за мечот со Киево, ама некој треба да сере, не да размисли пред да пише, ама ајде ти се прашта

Silvio Berlusconi: "My daughter Barbara has unleashed hell at Milan, but she's good and tough. She might be too young, though."

Galliani: "Our intention is to keep Allegri until the end of the season, and then we will evaluate everything."

Barbara Berlusconi has decided who she wants to become a part of the new management: Maldini, Albertini, Pradé, Fenucci and Uva.

Nicolas Burdisso could join Milan. His contract expires next summer, and he currently earns €2.2m per season at Roma

Milan, Inter and Napoli are interested in Gremio's 20-year old left back Alex Telles (acc. to his agent). His buy-out clause is €5m.

Corriere dello Sport reports that Barbara Berlusconi wants to get rid of Balotelli. He could be sold to PSG or Chelsea for €30m.(y)

Nigel de Jong ‏@NDJ_Official
Nothing is more important than staying behind the team in a difficult period. Stay positive and believe.. #ForzaMilan

Абе сега (y) за продажба на Балотели ама кога ќе останат со Матри+Пацини па и Робињо и Бирса ќе ве видам. :icon_lol:

Море нека го продадат за добра пара од него човек нема да биде никогаш,само тие пари да ги ре-инвестираат и ќе биде се во ред(од каролина) Крај краева подобро мајмунот да лета отколку Шарави.

А што стариот се бунел Барбара направила пекол во Милано,епа ај као тебе да си ебе курви и да не се замара со тимот. Само такви ко бурдисо нејќам ни да бидат поврзани со Милан а не пак донесени.

Galliani: "Berlusconi my president for life, not going anywhere"

Срцепарајуќи момент мајке ми :D

Еве го мотото на Г и Б
we-ride-together-we-die-together-bad-boys-for-life.jpg

е воа више ми се допаѓа... http://www.milannews.it/calciomerca...g-e-maldini-dt-con-seedorf-in-panchina-127776
претседател(ка) - барбара
генерален директор - албертини
технички директор - малдини
спортски директор - праде
тренер - сидорф > инзаги > мангиа, манџа.. whatever :icon_mrgr:
галијани останува само ќе добие нова функција
.. нз колку ќе биде убаво во реалноста, ама на хартија не би било лошо :)

Да може да го продадат балотели и да им земат 25 милиони и некој играч (Демба Ба, Матуиди, Верати некој од нив) одма би го шитнал ич око да не ми трепне. Лошо игра оваа година, и веќе го научија противниците, плус што паѓа на секоја ситуација и не се труди последниве неколку натпревари... Јест да не вадеше у многу ситуации и ептен значи, ама мислам дека подобро би било да се земе некој од овие погорниве и плус два квалитетни играчи за по 10 милиони (покрај Рами и Хонда). И мислам дека каде-каде ќе имаме поконкурентен тим. Тука ќе ме напраите луд за ова... ама реално Балотели не покажува ништо моментално осве умешност да шутира пенали. Плус што не кошта што праи глупости, добива суспензии, црвени картони и тн.
А друго е колку тие пари рационално ќе се вложат у нови играчи. А у тоа чисто сумњам дека доколку дојде до продажба на Балотели ќе се вложат у паметни трансфери.
Така да, убава ми е замислата, ама нема да дојде до реализација.
Ова го кажувам според моменталните (овосезонски) игри на Балотели, можеби ќе се подобри наредниве 2 месеци.
п.с Би било ова прифатливо за мене ако стварно балотели е за продавање и ако му извадат нашиве 35 милиони, и ако истите пари се вложат како што треба и доликува, чисто ко да бидам јасен да не ме праите будала.

Демба Ба лол :), Maтуиди нема шанса лани го избраа за најдобар играч во ПСЖ сеа не игра многу поради некој повреди инаку би легнал одлично но тоа е..требаше летово за Густаво да загризаат они си ги бркаа Бирса и Сапонара епа ајде :)
а овој што е селектор на у21 ме интересира ако дојде ќе биде подобар од Алегри? па ако си оди веќе бар да земат добар тренер не некој што ќе го избркаат после 3 утакмици ќе станеме како Принтер.

прекинав да читам кога видов дека си го пишал Демба Ба :icon_lol:

Знам, чисто ко за пример го дадов, немора конкретно он... Зборам ко за играч кој би ни го дале, ме сфаќаш?
Сеа јеби га неможат они да ни го дадат мата или хазард за балотели.
Претерав со Демба Ба, my bad, признавам... али еве да ни го даат верати + 20 милиони за Балотели ја одма го земам. Па и за Матуиди .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom