Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро бре.. најдовте едно девојче и тролај јбт.. сега гледам зш на ниедно женско не му текнува да иде тука
ама ако!
Искомплексиран уште ли бе памет не ти иде?Што е важно,повеќе разбира фудбал од хмкало и бардовци.
![]()
Искомплексиран уште ли бе памет не ти иде?Убаво ти рекоа иди глеј ракомет или па смени на карлинг.... Или сеа па мајки ќе вреѓаш по приватни пораки?
![]()
порано имало кога некој знаел да ги почитува.. ај зш сега ги нема??Имаше порано и женски што пушуваа и што беа активни, и никој не ги тролаше, и тебе не те тролаат зш си женско ама ај![]()
па жал ми паѓа за тебе најисркено затоа мора да ти кажам...со толкава исфрустрираност си тоа е нешто тажно...буквално секој пост само мрчиш нешто...А и да ќе заборавев ...до толку ти е врвот вреѓање мајки по приватни пораки?? али добро со оглед на интелгенцијата која ја поседуваш тоа ти е максимумот...не си ти крив што си ограничен...Ти ли ќе кажуваш кој што да прави ти ли беееееееееее хаххаха![]()
![]()
па жал ми паѓа за тебе најисркено затоа мора да ти кажам...со толкава исфрустрираност си тоа е нешто тажно...буквално секој пост само мрчиш нешто...А и да ќе заборавев ...до толку ти е врвот вреѓање мајки по приватни пораки?? али добро со оглед на интелгенцијата која ја поседуваш тоа ти е максимумот...не си ти крив што си ограничен...![]()
добро бре.. најдовте едно девојче и тролај јбт.. сега гледам зш на ниедно женско не му текнува да иде тука
ама ако!
Хаха, нема врска што си девојче, не значи дека ако си девојче смееш да трескаш глупостиNo hard feelings
![]()
праќаш навреди за мајка по приватни пораки и ја сум се палел ко средношколец? хахахахахаха дечко тоа деца ни во основно не го праат шала на страна кај си огрaчинен уште си живееш и во делузија?А кој кога ти вреѓал мајка ? Може некогаш си ме изнервирал па сум те отерал кај што ти е место,сега на пример не ме нервираш туку си ми смешен и си играм такво со тебе а ти се палиш ко средношколец.
Не си никој и ништо ти да кажуваш кој што да прави на форумов,и да во право си сум исфрустриран од милан и тоа ме нервира,не сме сите налупани со метадон па да ни е се розово.
порано имало кога некој знаел да ги почитува.. ај зш сега ги нема??
ја сум за се свесна.. само фактот што кога некој др се зафркава, таман е се.. мартина (што бтв е многу вљубена во кака) секогаш испаѓа будалата.. па што ми е гајле бе.. и онака во животот имам попаметни раб отколку да се расправам по еден форум кај што сите се маскираат и се прават на тошо![]()
Bebush ide tuka od zenskite sho se za Milan i ne prai vakvi slikicki so princovite na Milano
P.s Tie so bea fanovi na Milan od zenite bea poradi Kaka ama otkako go prodadoa gi snema pa sega koga se vrati ic ne mi ni trebaat tuka
Sfakjam deka si zensko ama koa ja tupish rabotata ja tupish, nz kako ne sfati do sea deka takvite shali retko pominuvaat tuka.
него остајте тоа ајде.. арно си знам ја да не влегувам во дискусии ама ајде..
гледајте го златниот што прави.. па за дискусии први сме и онака..
![]()