Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Verona midfielder Jorginho is said to be on new Inter supremo Erick Thohir's wishlist as he looks to add an injection of youth into the side.

Чекај бе,нели малиов е веке наш?

добро бре.. најдовте едно девојче и тролај јбт.. сега гледам зш на ниедно женско не му текнува да иде тука :)
ама ако!

Имаше порано и женски што пушуваа и што беа активни, и никој не ги тролаше, и тебе не те тролаат зш си женско ама ај :)

Што е важно,повеќе разбира фудбал од хмкало и бардовци.

:D
Искомплексиран уште ли бе памет не ти иде? :) Убаво ти рекоа иди глеј ракомет или па смени на карлинг.... Или сеа па мајки ќе вреѓаш по приватни пораки? :)

Искомплексиран уште ли бе памет не ти иде? :) Убаво ти рекоа иди глеј ракомет или па смени на карлинг.... Или сеа па мајки ќе вреѓаш по приватни пораки? :)

Ти ли ќе кажуваш кој што да прави ти ли беееееееееее хаххаха :tapp: :ROFLMAO:

Имаше порано и женски што пушуваа и што беа активни, и никој не ги тролаше, и тебе не те тролаат зш си женско ама ај :)
порано имало кога некој знаел да ги почитува.. ај зш сега ги нема?? :)
ја сум за се свесна.. само фактот што кога некој др се зафркава, таман е се.. мартина (што бтв е многу вљубена во кака) секогаш испаѓа будалата.. па што ми е гајле бе.. и онака во животот имам попаметни раб отколку да се расправам по еден форум кај што сите се маскираат и се прават на тошо :D

Ти ли ќе кажуваш кој што да прави ти ли беееееееееее хаххаха :tapp: :ROFLMAO:
па жал ми паѓа за тебе најисркено затоа мора да ти кажам...со толкава исфрустрираност си тоа е нешто тажно...буквално секој пост само мрчиш нешто...А и да ќе заборавев ...до толку ти е врвот вреѓање мајки по приватни пораки?? али добро со оглед на интелгенцијата која ја поседуваш тоа ти е максимумот...не си ти крив што си ограничен... :)

па жал ми паѓа за тебе најисркено затоа мора да ти кажам...со толкава исфрустрираност си тоа е нешто тажно...буквално секој пост само мрчиш нешто...А и да ќе заборавев ...до толку ти е врвот вреѓање мајки по приватни пораки?? али добро со оглед на интелгенцијата која ја поседуваш тоа ти е максимумот...не си ти крив што си ограничен... :)

А кој кога ти вреѓал мајка ? Може некогаш си ме изнервирал па сум те отерал кај што ти е место,сега на пример не ме нервираш туку си ми смешен и си играм такво со тебе а ти се палиш ко средношколец. :)

Не си никој и ништо ти да кажуваш кој што да прави на форумов,и да во право си сум исфрустриран од милан и тоа ме нервира,не сме сите налупани со метадон па да ни е се розово.

добро бре.. најдовте едно девојче и тролај јбт.. сега гледам зш на ниедно женско не му текнува да иде тука :)
ама ако!

Хаха, нема врска што си девојче, не значи дека ако си девојче смееш да трескаш глупости :P No hard feelings :P

Хаха, нема врска што си девојче, не значи дека ако си девојче смееш да трескаш глупости :P No hard feelings :P

ај па ти.. ја се ако сфаќам лично уште одма ќе ви ја препуштев борбава :P
ама нема откажување а богами ни спас од мартина.. жал ми е :)
само не ми е јасна рбаотава со глупостите.. вие секојдневно трескате се што ни оди ни стои па никој не се жали.. ама каде бе.. мартина е таа што треска :cool:

А кој кога ти вреѓал мајка ? Може некогаш си ме изнервирал па сум те отерал кај што ти е место,сега на пример не ме нервираш туку си ми смешен и си играм такво со тебе а ти се палиш ко средношколец. :)

Не си никој и ништо ти да кажуваш кој што да прави на форумов,и да во право си сум исфрустриран од милан и тоа ме нервира,не сме сите налупани со метадон па да ни е се розово.
праќаш навреди за мајка по приватни пораки и ја сум се палел ко средношколец? хахахахахаха дечко тоа деца ни во основно не го праат шала на страна кај си огрaчинен уште си живееш и во делузија? :) ах греотка... :((

порано имало кога некој знаел да ги почитува.. ај зш сега ги нема?? :)
ја сум за се свесна.. само фактот што кога некој др се зафркава, таман е се.. мартина (што бтв е многу вљубена во кака) секогаш испаѓа будалата.. па што ми е гајле бе.. и онака во животот имам попаметни раб отколку да се расправам по еден форум кај што сите се маскираат и се прават на тошо :D

Bebush ide tuka od zenskite sho se za Milan i ne prai vakvi slikicki so princovite na Milano :)

P.s Tie so bea fanovi na Milan od zenite bea poradi Kaka ama otkako go prodadoa gi snema pa sega koga se vrati ic ne mi ni trebaat tuka :D

Sfakjam deka si zensko ama koa ja tupish rabotata ja tupish, nz kako ne sfati do sea deka takvite shali retko pominuvaat tuka.

Sakam da prodolzish da pishuvas tuka postovi za Kaka(normalni) samo za Marli da go nervirash, razmisli okolu ova pa moze i lajk4inja ke ima.

Bebush ide tuka od zenskite sho se za Milan i ne prai vakvi slikicki so princovite na Milano :)

P.s Tie so bea fanovi na Milan od zenite bea poradi Kaka ama otkako go prodadoa gi snema pa sega koga se vrati ic ne mi ni trebaat tuka :D

Sfakjam deka si zensko ama koa ja tupish rabotata ja tupish, nz kako ne sfati do sea deka takvite shali retko pominuvaat tuka.

значи да.. тоа со принцовите стварно ја го мислам!! "КАКА Е ПРИНЦОТ!!"
хахаха.. абе тоа е чиста зафкранција жити се.. не можеме никогаш да се најдеме на заеднички јазик со вас :D значи тоа не е ни моја идеја, се зафркавав со еден другар, му текна на сликата за милито и боатенг (да, таа на која сите се палеа кога боа беше во милан) и ме замоли да направам една за него.. ја нема што да правам па онака господ ми шепна "оди направи една слика со принцови" :D
а што се однесува до п.с.от - биле поради кака и после почнале да навиваат за реал - тоа убаво.. ама постојат и такви што не промениле клуб за среќа :)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 21:48 ---
него остајте тоа ајде.. арно си знам ја да не влегувам во дискусии ама ајде.. :)
гледајте го златниот што прави.. па за дискусии први сме и онака..
im1NpZg.gif

Lele luge kakvi idioti ste, ne mi se veruva. Tolku li be nemate sto da pravite pa megu sebe se jadete?
Ostajte malce vcera odigraa solidno nasive, namesto da se debatira koj kao iigral. A dosega ovaa sezona ne vidovme nisto posebno od milan.
I dosta se buljasite so frustraciite. Sekoj e dojden tuka da se inati i da tera svoja teoeija, nikoj da debatira.
Pozdrav i porasnete malce.

него остајте тоа ајде.. арно си знам ја да не влегувам во дискусии ама ајде.. :)
гледајте го златниот што прави.. па за дискусии први сме и онака..
im1NpZg.gif

Ја например ја имав сингл ПСЖ дупла победа и ја гледав оваа утакмица место, Јуве - Реал, и срцево ме болеше дур го глеав Ибра како ги силуе овие... а ние го имамо Матри :гомце:

Barbara Berlusconi: "My father is satisfied because some of the tactical indications he gave to Allegri were followed in the Barça match.":tapp:

Milan are monitoring the 23-year old Japanese attacking midfielder Yoichiro Kakitani. He plays for Cerezo Osaka.

Galliani: "I won’t sleep tonight, as I'll wonder whether Robinho missed the ball or had left it because he thought Kaká was behind him."

Galliani: "Birsa did not play well today, but he worked hard and sacrificed himself."

Tassotti: "We're slowly returing to the 4-3-3 formation. It was a defensive version today because of the opponents."

Galliani: "Allegri did a good job tonight. 4-3-3 is the right formation for this team."
(any formation without Matri will do):)

Galliani: "KAKA played an extraordinary match, and he sacrificed himself a lot. He can still give a lot to this team."

Galliani, jokingly: "Balotelli was in Barça's changing room after the match? I didn't know that. Perhaps we can make a swap deal with them."

Allegri: "Amelia? I congratulate him because he played a good match.:pos:

Allegri: "it's still going to take a long time before El Shaarawy and Pazzini return. You have to be patient."

Kakà: "The collective is important. The champions make you win the matches, but it's the collective that makes you win titles.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom