Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се изненадив за голот од Робињо, не мислев дека ќе погоди од 5 метри растојание. Монтоливо играч на натпреварот, Де Јонг мајстор како и секогаш, не дозволи топка да помине. Де Јонг е убедливо најважниот играч на Милан оваа сезона. Не знам дали некој поназад го спомна, но мене Абате пријатно ме изненади, многу истрча и на неколку пати не му дозволи на Нејмар да си игра фудбал.
Досадни ми се овие натпревари со Барса и некако не осеќав еуфорија. Важен бод кој ќе ни ја крене мотивацијата, мислам дека следат важни натпревари (Лацио и Фиорентина ако не се лажам по распоред се следни).

Се изненадив за голот од Робињо, не мислев дека ќе погоди од 5 метри растојание. Монтоливо играч на натпреварот, Де Јонг мајстор како и секогаш, не дозволи топка да помине. Де Јонг е убедливо најважниот играч на Милан оваа сезона. Не знам дали некој поназад го спомна, но мене Абате пријатно ме изненади, многу истрча и на неколку пати не му дозволи на Нејмар да си игра фудбал.
Досадни ми се овие натпревари со Барса и некако не осеќав еуфорија. Важен бод кој ќе ни ја крене мотивацијата, мислам дека следат важни натпревари (Лацио и Фиорентина ако не се лажам по распоред се следни).
Парма лацио фиорентина па барса...и потоа следи полесен период киецо џенова селтик и катниа...

еве ја од добар агол (y)
1375645_10151695369406937_1495746727_n.jpg

абе се израдувавме се убаво, ама следнава на камп ноу играме, да не испадне ко лани или бетер, тоа ме плаши

добро Мартина колку години имаш?

ти баш нз колку год има твојата имењачка?? баш чудно.. ја мислев дека се знаеш со оглед на твојот став кон мене :tapp:
и онака сите тука се анонимни и се кријат зад некои имиња.. зш па ја паметната да кажувам колку год имам :facepalm::icon_mrgr:
поенатата на форумот е да се трола без осет.. ја не памтам некој да се инетресирал за години :D
стварно ме изненади овоа што не знаеш колку год имам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom