Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бурдисо :tapp: ај за Канаваро може да направат замена со Закардо.
Астори+Канаваро се јаде некако

јуве си го продава матри и си го купува џилардино БРАВО ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХА

грешка си, квајарела го продава ако го продаде ке го земаџилардињо на позајмица

qm.gif
og35x.jpg

Да умрат од некоја болна и тешка смрт и Галијани и Берлуско и Браида !!

Ебаве класата ебаве, да ги вратимо Шева, Сидорф, и Малдини, ќе пукамо од класа !!

Ропаци !!

Ајде ајде,смири се Certi amori non finiscono fanno dei giri immensi e poi ritornano

Уште 2 и пол саати има,ќе донесат некој нуб,осеќам. :icon_lol:
Мада стискам палци за Астори и Сантон.

Ајде ајде,смири се Certi amori non finiscono fanno dei giri immensi e poi ritornano

:icon_lol::icon_lol: да си ебеш векот, ме насмеа на мукава !!

Иначе оваа ми е по фенси

Уште 6ипол саати има.

Него знам дека темава е многу посетувана моментално од пацери и кампањски фанови па еве им едно сликиче за на cover на фб.
BTKW34WCEAAUGrK.jpg:large

Инаку за Кака можам да напишам малце подолг пост ама нема да вреди а и ќе треба да се расправам со поединци што ќе ми се закачат.

Ипак за Милан навивам и ќе му посакам се најдобро пошо тоа би значело и добро за Милан кој секогаш го ставам пред било кој играч.

Во изјавите

Среќен сум што се вратив
Жртвував големи пари за да се вратам

јас видов лицемерие.

Коа виде дека никој не нуди ништо за него после 3 трансфер периода молење реши да дојде. Тоа е тоа.

Nocerino-Cannavaro swap ?
SpazioNapoli.it says that while Napoli are not interested in a Zaccardo-Cannavaro swap, they could be interested in dealing for Nocerino. With Cagliari more or less shutting the door to Astori, Galliani is desperately hunting for a central defender.

клец клец му прават на Галијани

Што клуб ќе бевме бре, почнаа да не дупат другиве тимови со трансфериве.

Борис што навиват за Тотенхем :facepalm: на Антена 5 да не ругаат дека сме немале пари и сме земале беспари некој ко Кака, еее што дочекавме.

Што клуб ќе бевме бре, почнаа да не дупат другиве тимови со трансфериве.

Борис што навиват за Тотенхем :facepalm: на Антена 5 да не ругаат дека сме немале пари и сме земале беспари некој ко Кака, еее што дочекавме.

Тоа е вистината,зошто сте изненадени.

Мене повеќе ме нервира што некој тука ради инат не го признава ова,дека станавме тим за потсмев,дека не сме конкурентни со ниеден тим(од појаките нали),ок мило ми е и среќен сум што дојде Кака,ама пак испаѓа дека е собран "ѓубре" играч што не е потребен во некој тим и Милан го зема. Сите трансфери ни се вакви,и за Балотели така беше.

Тоа е тоа,ко жена у 40-ти станавме не можеме веќе да бираме,него нас не бираат.

Конечно! Затади дечково почнв да навивам за Милан! Радости левел бебето сакам да си го крстам по Кака! :)
A blisku si do situacijava bebe ili treba da se angazirame? :icon_lol:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Наинголан и Астори и мислам дека ќе е ок. Ама имам чуство дека ниеден немат да дојт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom