Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Лапанажа титула!

Gattuso Grande Giocatorre!!

ЏЕНАРО ИВАН ГАТУЗООО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Го примија од тој што најмалку очекуваа. Супер утакмица.
И несмеам да не го пофалам Македончето со Чешки пасош! :bravo::bravo: Јанко!
Ее колку ми е само полесно сега кога немаме дупка на левата страна..- Марек :back:
Добро ќе им дојде победава за кревање на самодовербата пред Тотенхем :)

Гатузоооооооооооооооооооо. Секоја чест за сите. Сите одиграа перфектно. Јувентус не направи ниедна вистинска шанса за гол. Силва и Неста се зверски тандем. Пак ќе го пофалам Ван Бомел. Го засакав човеков. Прав генерал на теренот. Голем чекор кон освојување на титулата е ова. 11 натпревар по ред без пораз во Сериа А. Мора да се искористи моментов и да се победи Тотенхем. Ќе фалат Гатузо и Ван Бомел ама верувам во момциве. Нашата работа си ја завршивме сега нека му ја мислат тие позади што бркаат.

Ај со срека победата,денес мизерна игра против лузериве али се на се задоволен појше од одбраната.
Фламчо е за аут,се надевам се е ок со БОатенг и во среда чекам ,Боатенг да игра место него.

Јас незнам кај виде дека Милан имаше мизерна игра , па против копачи, тепачи и глумци другачие неможе да се победи, само вака. Јувентус 1 сериозна шанса немаше, 1 шут директно кон голот на Абијати немаат да не кажам 1 саглам акција немаа, цела утакмица можам да кажам дека Милан ја имаше под контрола.

Ајде и Јуве без бодови против нас
Next.... :pipi:

Нека ни се множат ваквите натпревари и победи росоњери!
И конечно и јас ке кажам после 3 години: Моментално нема боље тим во Италија :)

Честито победа!! :)

Иначе видовте како сите играчи се смееја со Гатузо по последниот свиреж...хаха и Буфон се смееше.

Најзаслужен за оваа победа беше Ибра!

Тотално неутрализиран нападот на Јуве и пресинг врз нивната средина,супер меч,ги убивме на нивни терен. Ова требаше да ги снајде и на Сиро ама имаа ненормално многу среќа.

ЏЕНАРО ГАТУЗО ИЗ Д МЕН!

Свршив кога даде Гатузо гол еј!!

Добро Марек човече КАЈ СИ ЦЕЛА СЕЗОНА !?!?!?!?!??!?!!??!??!?!?!?!? :nesvest:

Ми се плаче кога ќе ми текне дека муфљацине играат леви бекови нејќам ни да ги спомнам.
Браво,големо браво.

Бомел,цццц каде им се очите на челниците на баерн пак го пушеа денес,а Бомел пак денес царуваше !

Силва и Неста,поминување само со полиција.

Само да продолжиме вака и земаме титула !

П.С. Никола чекам пиво !

Ќе заборавев,Гратузо,ѕверу !

Значи она Ибра која гнаса од чоек е. Ко го даде голот Рино и кога се радуваше овај го турна од назад и Рино падна. Јес да е од челик ама пак човеч е да го ебам

FORRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!

Одлично значи позади кинески ѕид кога играат заедно Неста-Силва машини,и браво за РИНО вака капитен решава утакмица и титула ФОРЦА МИЛАН!!:vozbud:

Честито победа!! :)

Иначе видовте како сите играчи се смееја со Гатузо по последниот свиреж...хаха и Буфон се смееше.

Најзаслужен за оваа победа беше Ибра!
Миланиста е во душа Буфон бе :) затоа и му го пушти голот на Гатузо :back:

--- надополнето ---

Значи она Ибра која гнаса од чоек е. Ко го даде голот Рино и кога се радуваше овај го турна од назад и Рино падна. Јес да е од челик ама пак човеч е да го ебам
:pos:

Јбга и него го понесоа емоциите виде како му скокна на Гатузо ? xD

Браво за победата потребна беше и многу важна !
Браво и за капитенот наш ! Неста и Силва страшно изиграја .. Матри Тони Јакинта ДедоПеро уште ги бараа се изгубиле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom