Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Лапанажа титула!

Gattuso Grande Giocatorre!!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
ЏЕНАРО ИВАН ГАТУЗООО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Го примија од тој што најмалку очекуваа. Супер утакмица.
И несмеам да не го пофалам Македончето со Чешки пасош! :bravo::bravo: Јанко!
Ее колку ми е само полесно сега кога немаме дупка на левата страна..- Марек :back:
Добро ќе им дојде победава за кревање на самодовербата пред Тотенхем :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Гатузоооооооооооооооооооо. Секоја чест за сите. Сите одиграа перфектно. Јувентус не направи ниедна вистинска шанса за гол. Силва и Неста се зверски тандем. Пак ќе го пофалам Ван Бомел. Го засакав човеков. Прав генерал на теренот. Голем чекор кон освојување на титулата е ова. 11 натпревар по ред без пораз во Сериа А. Мора да се искористи моментов и да се победи Тотенхем. Ќе фалат Гатузо и Ван Бомел ама верувам во момциве. Нашата работа си ја завршивме сега нека му ја мислат тие позади што бркаат.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ај со срека победата,денес мизерна игра против лузериве али се на се задоволен појше од одбраната.
Фламчо е за аут,се надевам се е ок со БОатенг и во среда чекам ,Боатенг да игра место него.
Јас незнам кај виде дека Милан имаше мизерна игра , па против копачи, тепачи и глумци другачие неможе да се победи, само вака. Јувентус 1 сериозна шанса немаше, 1 шут директно кон голот на Абијати немаат да не кажам 1 саглам акција немаа, цела утакмица можам да кажам дека Милан ја имаше под контрола.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ајде и Јуве без бодови против нас
Next.... :pipi:

Нека ни се множат ваквите натпревари и победи росоњери!
И конечно и јас ке кажам после 3 години: Моментално нема боље тим во Италија :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Честито победа!! :)

Иначе видовте како сите играчи се смееја со Гатузо по последниот свиреж...хаха и Буфон се смееше.

Најзаслужен за оваа победа беше Ибра!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Тотално неутрализиран нападот на Јуве и пресинг врз нивната средина,супер меч,ги убивме на нивни терен. Ова требаше да ги снајде и на Сиро ама имаа ненормално многу среќа.

ЏЕНАРО ГАТУЗО ИЗ Д МЕН!

Свршив кога даде Гатузо гол еј!!

P

PewDiePie

Гостин
Добро Марек човече КАЈ СИ ЦЕЛА СЕЗОНА !?!?!?!?!??!?!!??!??!?!?!?!? :nesvest:

Ми се плаче кога ќе ми текне дека муфљацине играат леви бекови нејќам ни да ги спомнам.
Браво,големо браво.

Бомел,цццц каде им се очите на челниците на баерн пак го пушеа денес,а Бомел пак денес царуваше !

Силва и Неста,поминување само со полиција.

Само да продолжиме вака и земаме титула !

П.С. Никола чекам пиво !

Ќе заборавев,Гратузо,ѕверу !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Значи она Ибра која гнаса од чоек е. Ко го даде голот Рино и кога се радуваше овај го турна од назад и Рино падна. Јес да е од челик ама пак човеч е да го ебам

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
FORRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!

Одлично значи позади кинески ѕид кога играат заедно Неста-Силва машини,и браво за РИНО вака капитен решава утакмица и титула ФОРЦА МИЛАН!!:vozbud:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Честито победа!! :)

Иначе видовте како сите играчи се смееја со Гатузо по последниот свиреж...хаха и Буфон се смееше.

Најзаслужен за оваа победа беше Ибра!
Миланиста е во душа Буфон бе :) затоа и му го пушти голот на Гатузо :back:

--- надополнето ---

Значи она Ибра која гнаса од чоек е. Ко го даде голот Рино и кога се радуваше овај го турна од назад и Рино падна. Јес да е од челик ама пак човеч е да го ебам
:pos:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Не дека Буфон ја пушти, Рино ептен финташки ја шутна :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јбга и него го понесоа емоциите виде како му скокна на Гатузо ? xD

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Браво за победата потребна беше и многу важна !
Браво и за капитенот наш ! Неста и Силва страшно изиграја .. Матри Тони Јакинта ДедоПеро уште ги бараа се изгубиле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom