Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добро ме убеди на лето тргвиме кон КАКА :vozbud:

Да се разбериме, ќе бев задоволен да го донесеа зимава, но на лето нека не пробуваат, довлоно корпи изедоја од Реал, па и од Кака кој сака уште да лапат пари кој за него се премногу.. Нека тргнат по Пасторе пример.. Малце е по скап, но решение на Милан за наредни 10 години.. За играч на 25-6 години мојт да се речит дека е на возрас идеална за фудбал, ако 32 години е возраз идеална за фудбалер ондак незнам зошто горе си ги ставила Бонера Закардо и Антонини.. Во никој случај не ги споредвам со Кака, но немој и ти да претервиш, сватив дека си заљубена во него и дека ради него си почнала да навиваш за Милан но сепак моментално ни треба нешто по сугурно што ќе трае подолго време од Кака.
да се убедиме уште неш - "Заљубена" ?!
tumblr_mfvo0utjuk1r6wo6vo1_500.gif

Кој како сака нека го свати тоа - ама со оглед на тоа дека си машко, не можеш :) За вас сиет женски се "заљубени" во фудбалери, и немаат поим од фудбал.. епа не! :) Не ми е поентата да се карам, но сепак ти препорачувам да си ја симнеш http://www.mediafire.com/?6gj7e51hdda4j4b и да прочиташ малце за тоа дали јас сум "заљубена" во Кака или не..
За темава: Се сложувам дека ни треба некој кој ќе има подолг стаж, но како што можеме сите да видиме на денешницава и 10 годишни деца вредат како еден Роналдо.. Кака е докажан квалитет со 100 пати помала цена од нив :) а и + и тоа голем +, ќе игра со срце како што секогаш играл за нас.. а не како овие што знаат дека само што стапнат на терен имаат повише пари него ние македонциве сите заедно..

Помина возот за Кака,нема да го земаме на 40 години да му се сневиди.....
Реал се испрепичија по 100-ти пат така да кој ги ебе,Рики ако толку сака да дојде нека раскине договор со нив и онака уште една година има и нека дојде ко фри.

Нас ни фалат двајца млади играчи од средина,за кои нема да се замараме едно 10 години,ко гатузо,сидорф пирло што беа. Некој ко Пасторе,Верати.....не мора баш тие ама фалат играчи креативци на МЦ позициите. Еве и од Серија Б нека е,нема врска од таму и Верати и Хамшик излегоа. Тој Бертолачи ли се викаше 22 години од Џенова,го немам гледано,ама штом Галијани го барал значи видел нешто во него.
Исто треба да мислат на долгорочно решение за голман,Перин мене ич не ме убедува,баталете тие муабети Пескара слаба одбрана,ДА, слаби се ама дечково по 3-4-5 гола на утакмица прима :confused:
Тој Консињи го немам гледано како брани,ама дефинитивно ни треба нов помлад голман. Габриел ич не добива шанса,а може него ќе го биде.

Али што и да прават на Лето ако не купат двајца квалитетни одбрана,џабе им е се.

Од 6те утакмици во ЛШ досега, домаќините успеаа да победат само на една. Порто вечерва ја тепа Малага.
На другите многу им фала што тоа задоволство ни го оставаат нам. :icon_lol:

Помина возот за Кака,нема да го земаме на 40 години да му се сневиди.....
Реал се испрепичија по 100-ти пат така да кој ги ебе,Рики ако толку сака да дојде нека раскине договор со нив и онака уште една година има и нека дојде ко фри.

Нас ни фалат двајца млади играчи од средина,за кои нема да се замараме едно 10 години,ко гатузо,сидорф пирло што беа. Некој ко Пасторе,Верати.....не мора баш тие ама фалат играчи креативци на МЦ позициите. Еве и од Серија Б нека е,нема врска од таму и Верати и Хамшик излегоа. Тој Бертолачи ли се викаше 22 години од Џенова,го немам гледано,ама штом Галијани го барал значи видел нешто во него.
Исто треба да мислат на долгорочно решение за голман,Перин мене ич не ме убедува,баталете тие муабети Пескара слаба одбрана,ДА, слаби се ама дечково по 3-4-5 гола на утакмица прима :confused:
Тој Консињи го немам гледано како брани,ама дефинитивно ни треба нов помлад голман. Габриел ич не добива шанса,а може него ќе го биде.

Али што и да прават на Лето ако не купат двајца квалитетни одбрана,џабе им е се.
Со ПСЖ бизнис јок.. колку и да имаат добри фудбалери, ние испаѓаме глупите оти им даваме играчи а они не.. Нене е само еден од многуте кој кажа дека Леонардо (не сакам ни име да му споменам, ама ај..) го спречил од трансфер во Милан.. како божемски сега се богати, имаат пари и ќе си играме мајтап со овие - а и во право се, за жал.. снајди се па живеј :/
Што е за Перин, фала богу некој што мисли исто како мене :D 6 гола на утакмица и ние го сакаме.. од пат на пат ќе одбрани некој пенал или слободен и сега цела европа го сака, да да... единствена врска со Милан му е ЕлШ.. Консиљи е класа за него, Агаци, Вивиано, Маркети па и Стекеленбург.. тие според мене се најдобрите голмани во Серија А :)

Со ПСЖ бизнис јок.. колку и да имаат добри фудбалери, ние испаѓаме глупите оти им даваме играчи а они не.. Нене е само еден од многуте кој кажа дека Леонардо (не сакам ни име да му споменам, ама ај..) го спречил од трансфер во Милан.. како божемски сега се богати, имаат пари и ќе си играме мајтап со овие - а и во право се, за жал.. снајди се па живеј :/
Што е за Перин, фала богу некој што мисли исто како мене :D 6 гола на утакмица и ние го сакаме.. од пат на пат ќе одбрани некој пенал или слободен и сега цела европа го сака, да да... единствена врска со Милан му е ЕлШ.. Консиљи е класа за него, Агаци, Вивиано, Маркети па и Стекеленбург.. тие според мене се најдобрите голмани во Серија А :)

Фала му на Леонардо што го блокирал трансферот на Нене во Милан,кој рече дека не не сакал? Глеаш каква услуга ни праи :)

А за Перин муабетите ви се крш,што е криво детето што нема одбрана пред него? Ги бушат од сите страни,што треба да напраи тој? +/- истите примени голови ќе ги има Пескара ако и Буфон брани за нив.

Кака - не фала.
Помина таа прикаска,Милан може и без него.

Ај бе баталете го Кака ... кажете утре шо ке правиме. Ке ги газиме ли ? :D :D :D
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 00:45 ---
Иначе кој е од Велес тука слободно нека дојде утре во Пабот ( под официрски ) ке има фан собир. Дојдете ако сте слободни ке се дружиме , ке си ја направиме интересната. :D

Ај бе баталете го Кака ... кажете утре шо ке правиме. Ке ги газиме ли ? :D :D :D
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 00:45 ---
Иначе кој е од Велес тука слободно нека дојде утре во Пабот ( под официрски ) ке има фан собир. Дојдете ако сте слободни ке се дружиме , ке си ја направиме интересната. :D
мн пати сакам да идам.. али никако женсково друштво да го најдам :D не им се иде.. па така ја да не бидам зи... :) како и да е, убав помин утре и дајте некои слики после да видиме :))

Мало скренување од темава за Барса.. http://martina22acm.wordpress.com/2013/02/19/milan-emotional-experience-for-me-real-madrids-kaka/
Си кажа кои му се најдобри и најтажни моменти во Милан + потврди дека требало да се врати минатиот месец... Играше со Рајо и више човек колку и да убедува дека сеуште го има тоа "нешто", па глупиот Мурињо ќе си игра со него.. Единствена надеж е летово :) Напад ЕлШа-Бало-Нианг, а зад нив Кака.. ауу :D

За првиот болд мојата омилена сликичка

images

За вториот болд, мојот омилен гиф

mVnQc.gif

Уште се дрзна да напишеш некој пост погоре како тоа не сме го гледале Кака у Реал..

Девојко дали ти си го гледала Кака у Реал ??? Иди пиши им го ова у фан клуб Реал да видиш што ќе ти речат :pos:

Дојде денот росоњери!

Вчера на Сан Сиро била испробувана кореографијата што треба вечер да се прикаже против Барса, ќе биде изгледа у врска со историјата на Милан... т.е. "La storia siamo noi" - Ние сме историја... ќе почекамо до вечер да видимо како ќе изгледа тоа :)
285717_312671305502472_1678763802_n.jpg

Како што се гледа на сликана сигурно ќе биде Herbert Kilpin

- Нашиот клуб не е од вчера, има историја и резултати позади себе!!

64743_312596748843261_892458841_n.jpg

Еве некои тактички замисли како би требало да изгледа:

45754_312682618834674_237359568_n.jpg
64534_312683185501284_1507406845_n.jpg

Што и да се деси вечер не ги заборавајте радосните моменти, ќе дојдат пак ;)
551446_312692752166994_1109165219_n.jpg

- ФОРЦА МИЛАН!!! :love:

^ не не потсетувај со сликиве солзи ќе ни дојдат од тоа каква екипа имавме а каква имаме сега :unsure:

Абе ајде не бидите плачковци, само мрчите и плачете! Гледајте тука фудбал и навивјате! Ние сме навивачи на Милан, без оглед на се! Исто као што сум го гледал финалето со Ливерпул, со Јувентус, со ист ентузијазам и иста возбуда ќе седнам и вечерва да го гледам Милан против Барселона! Исто колку што се радувам на секоја утакмица на Милан, ќе се радувам и вечерва. Исто ќе се притресувам на секој контакт со топка и на секој шут. Во ред е да бидеме горди на минатото и на тие кои играле тогаш, ама доста е више кукање.
Милан е овој сега, ние уште навиваме за Милан и тоа е тоа.

Прекините више со плачење и кукање, не можам да ве слушам!

Milanez` секоја чест за енузијазмот кој зрачи од постот! :)

FORZA MILAN!!!

добро бе овие кладилниците нормални ли се ? 1.55 за двојка за барса на Сан Сиро против Милан? И онојпат Реал-Манчестер 1.55 коеф за 1. Толку ги фураат овие две шпански екипи што више под кожа ми идат. Па ипак Милан е голем клуб, игра дома, играчи имаат поголема мотивација едно-друго... исто и за јунајтед оф корс.
вечер играјте си ја 1x(2.6 коефициент) на 500 и си ладете. Мала е веројатноста да тепаме, се ми иде на икс утакмицата. веруем у милан (што ретко се дешава оваа година) и знам дека ќе извадат барем нерешено. Поздрав росонери и FORZA MILAN!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom