- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Денеска ќе ја реши Затворкардо без гајле 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи, треба да биде уште подобар.
Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.
Почна и да предвидуваш?Значи, треба да биде уште подобар.
Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.
ало друже цел пост ти е шпекулации. Значи од старт ти е грешка дека мислиш ко ја да сум од оние кои сакаат арапи у милан, што само ако милан купуе некој суперстар таленти што имаат 90ка на менаџер ќе бидам среќен и за се хејтам. НЕ!
2. не ми збори колку сум ги гледал двајцата(ериксен и стротман), посебно не откога никад(ова сигурно) не си ни чул за сапонара, нит си го глеал а ипак сметаш дека типот ќе блесне и цела кариера ќе остане и ќе игра у милан.
3. Незнам кај ти е паметот да мислиш дека човекот кој ја упропасти цела италија го сака милан, и дека пак ќе го врати на врвот? Го боли курот за милан, најбитни му се парите.
4. Како можеш да бидеш оптимист жити мене? Кажи ми, сакам и ја да сум оптимистичен за милан.
Почнувате да ја какате со ШаравиПремногу го форсирате,Роналдо да го имавме немаше толку да го фалите.. Да не заборавиме дека има 20 години и треба уште да се надоградува!
![]()
Фурца брате, никаде не реков дека готово Шарави ни е ѕвездата, ќе не носи на грб 20 години и дека е изграден играч. Прочитај погоре, ќе видиш реков дека:
Шарави, Де Шиљо и дај Боже Балотели НИ ДАВААТ ДОБРА ОСНОВА ДА СЕ НАДЕВАМЕ на нова одлична генерација на Милан.
Прв сум за тоа да не се воздигнува Шарави, зошто ми е страв да не се умисли и прв сум за тоа да дојде Балотели зошто со тоа колку-толку Шарави ќе се ослободи од притисокот прва ѕвезда во тимот, притисок кој може да го уништи.
Ќе не даваат денес или не ?
Никаде не те посочив тебе![]()
.Ни ни прочитав дека имаш пишано нешто за Шарави
. Има некои членови кој секој играч помлад од 20 им личи на Шарави,а секој играч од 2 лига што играл добро на една утакмица е одма негова компарација.. Делиме мислење треба да не се воздигнува толку и дека треба да се донесе играч кој означува класа,воигран играч! Децава што се земаат е одлично може ќе ги биде,ама ќе им треба минимум 3 месеци да се вклопат,што пак ми изгледа малце,а во моментов ни треба играч што ни гарантира добра игра,за некако да се надеваме на 3-то место!
![]()
И фризури ама и најбоље напад во Европа за наредни 10 години.Niang-Sharawy.........0-1
Balloteli samo da dojdeisti 3 frizuri napred ke imame
![]()