Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Значи, треба да биде уште подобар. :)

Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.

Дечко на вас ви е па главна тема шарави. Типот е супер играч се покажа оваа сезона, значи немам лош збор за него...Ама вие да мислите дека сите (сапонара,заза,бартош, жоргињо) дека ќе блеснат како шарави,тука лежи проблемот, а далеку од тоа дека ериксен и стротман ќе блеснат...
Уствари шарави е блеснат оваа година, наредната ако даде 5 гола ТОКМУ ВИЕ ќе бидете тие што ќе кењаат како требало да се продаде дур му била висока цената, не давал све, не се залагал, исто како што беше со пато муабетот.
И,for the love of god, сум ги глеал ериксен и стротман.
Не глеам све црно, и не мрчам, само гледам дека све ова е замажување очи. Се тоа заради џебот на берлускони.
И престанете да лепите етикети ко од типот - мрчам,хејтам, глеам све црно и остало...
Све што сакам да кажам - океј ми е да се купат младиве играчи(сапонара,бартош итн), тоа си е океј. Само треба малце повеќе пари да се вложат, не бива све од серие б и џенова да се купува, има и други лиги/клубови у светов.

Значи, треба да биде уште подобар. :)

Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.
Почна и да предвидуваш? :D
Има разлика помеѓу мрчење и реалност,не одам како тебе со глава низ ѕид.Ќе ги критикувам кога играат како телетабиси :)
Со Шарави што ја какате ја какате.Мило ми е што имаме играч како него што не носи на грб,ама и за Пато имаше дупки на фан клубов од толку :drk:па видовме што се деси.Нека се изгради како играч комплетно,па да видиме дали некој лошо ќе збори за него.. Секој играч купен под 20 години на Шарави ви алудира (y)

ало друже цел пост ти е шпекулации. Значи од старт ти е грешка дека мислиш ко ја да сум од оние кои сакаат арапи у милан, што само ако милан купуе некој суперстар таленти што имаат 90ка на менаџер ќе бидам среќен и за се хејтам. НЕ!
2. не ми збори колку сум ги гледал двајцата(ериксен и стротман), посебно не откога никад(ова сигурно) не си ни чул за сапонара, нит си го глеал а ипак сметаш дека типот ќе блесне и цела кариера ќе остане и ќе игра у милан.
3. Незнам кај ти е паметот да мислиш дека човекот кој ја упропасти цела италија го сака милан, и дека пак ќе го врати на врвот? Го боли курот за милан, најбитни му се парите.
4. Како можеш да бидеш оптимист жити мене? Кажи ми, сакам и ја да сум оптимистичен за милан.

1. Кој дел ми е шпекулација, мајке ти? Баш твоите тези се шпекулации. Јас имав една бројка (за 50% Сапонара која излезе во медиумите), ти се расфрлаш со тоа за колку пари можат да се земат Ериксен и Стротман.
Според цената ( која според тебе) им е горе-доле еднаква на Сапонара и Стротман, немаш причина зошто да веруваш дека Стротман би ни гарантирал појше успех од Сапонара.

2. Јас не реков дека сум го гледал, реков дека нема ниту една причина да верувам дека боље Стротман или Ериксен од Сапонара. Двете варијатни се НЕПОЗНАТИ, а мене ми е проблем што Сапонара го исклучувате од старт, за да кажувате како Ериксен е боља варијанта од него.

3. Добро, во ред, не знам ни јас кај ми е паметот да мислам дека Берлускони го сака Милан. Го боли курот као што викаш. Моите резервирани коментари погоре, за тоа дека кога можеа трошеа, за тоа колку се платени Пато, Робињо, Шарави, Боатенг, за тоа дека РЕАЛЕН СУМ И ПРИФАЌАМ дека Милан во догледно време нема да може да се расфрла со пари, дека НЕ ГИ ПОЗНАВАМ финансиите и приватните проблеми на Берлускони - беа шпекулации.
Ова твоево дека ќе го продаваат изграден Шарави, дека Берлускони го боли курот за Милан, дека му се најбитни парите и дека ја упропастил Италија, колку коштаат Ериксен и Стротман, колку пари ни требаат за да изградиме јака екипа - не се шпекулации.

4. Изглеа има некој проблем овде со сфаќањето на зборот оптимистичен. Секогаш сум викал. Им ја сфаќам моменталната маркет стратегија( максимум од минимум), гледам што се дешава со италијански фудбал уопште, прифаќам дека знаат и разбираат многу појше од мене и прифаќам дека до задутре фудбал менаџер желби да си кажуваме, Милан НЕМА да троши толку пари.
Ја прифаќам цела ситуација и пробувам да ги извлечам позитивните страни. Ако тоа се вика оптимист - ок.
Ако ме сфати што сакам да кажам - во ред, ако не ме сфати - не можам да ти ја одгатнам тајната за вечит оптимизам.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 12:45 ---
Почнувате да ја какате со Шарави (y)Премногу го форсирате,Роналдо да го имавме немаше толку да го фалите.. Да не заборавиме дека има 20 години и треба уште да се надоградува! :)

Фурца брате, никаде не реков дека готово Шарави ни е ѕвездата, ќе не носи на грб 20 години и дека е изграден играч. Прочитај погоре, ќе видиш реков дека:

Шарави, Де Шиљо и дај Боже Балотели НИ ДАВААТ ДОБРА ОСНОВА ДА СЕ НАДЕВАМЕ на нова одлична генерација на Милан.

Прв сум за тоа да не се воздигнува Шарави, зошто ми е страв да не се умисли и прв сум за тоа да дојде Балотели зошто со тоа колку-толку Шарави ќе се ослободи од притисокот прва ѕвезда во тимот, притисок кој може да го уништи.

Фурца брате, никаде не реков дека готово Шарави ни е ѕвездата, ќе не носи на грб 20 години и дека е изграден играч. Прочитај погоре, ќе видиш реков дека:

Шарави, Де Шиљо и дај Боже Балотели НИ ДАВААТ ДОБРА ОСНОВА ДА СЕ НАДЕВАМЕ на нова одлична генерација на Милан.

Прв сум за тоа да не се воздигнува Шарави, зошто ми е страв да не се умисли и прв сум за тоа да дојде Балотели зошто со тоа колку-толку Шарави ќе се ослободи од притисокот прва ѕвезда во тимот, притисок кој може да го уништи.

Никаде не те посочив тебе :D :P.Ни ни прочитав дека имаш пишано нешто за Шарави :) . Има некои членови кој секој играч помлад од 20 им личи на Шарави,а секој играч од 2 лига што играл добро на една утакмица е одма негова компарација.. Делиме мислење треба да не се воздигнува толку и дека треба да се донесе играч кој означува класа,воигран играч! Децава што се земаат е одлично може ќе ги биде,ама ќе им треба минимум 3 месеци да се вклопат,што пак ми изгледа малце,а во моментов ни треба играч што ни гарантира добра игра,за некако да се надеваме на 3-то место! :)

558251_301156419986914_1443600770_n.jpg

Денеска ќе биде екстра тешко кај Аталанта но и доста важна утакмица за да се фати последниот воз да има некој шанси за 3то место пошто Лацио киксна дома така мора да се искористуваат тие киксови пошто не е некој јак состав Лацио.Нападот би требало да играат Пацини-Шарави и Нијанг или па место Нијанг поарно е да игра Робињо мислам дека ќе треба неговото искуство а и знае да издрибла да асистира кога е потребно.
За засилувања се спомнува од сабајле замена Ночерино (кој е од Наполи) - Џемаили за ова сум бар јас доста против пошто не е нешто подобар овој од него а има доста подобри опции.На насловна на Газета имаше дека Милан е блиску до договор со Балотели.

Raiola is now on his way to Manchester to present Milan's €20m offer to City for Mario Balotelli
OFFICIAL "XI" Vs Atalanta (4-3-3): Abbiati_Abate-Mexes-Zapata-Constant_Flamini-Montolivo-Boateng_Niang-Pazzini-El Shaarawy.

MILAN'S BENCH: Amelia, Gabriel, Antonini, De Sciglio, Bonera, Yepes, Zaccardo, Muntari, Nocerino, Traore, Robinho, Bojan.

Аман од Фламини цела сезона ќе биде прв тим :tapp:

Никаде не те посочив тебе :D :P.Ни ни прочитав дека имаш пишано нешто за Шарави :) . Има некои членови кој секој играч помлад од 20 им личи на Шарави,а секој играч од 2 лига што играл добро на една утакмица е одма негова компарација.. Делиме мислење треба да не се воздигнува толку и дека треба да се донесе играч кој означува класа,воигран играч! Децава што се земаат е одлично може ќе ги биде,ама ќе им треба минимум 3 месеци да се вклопат,што пак ми изгледа малце,а во моментов ни треба играч што ни гарантира добра игра,за некако да се надеваме на 3-то место! :)

Не, не е така, туку човек не може поинаку да ви објасни дека се избрзувате и премногу рано донесувате заклучоци за одредени фудбалери. Сигурно нема сите да се погодат како Шарави, некој ќе биде како Емануелсон, некој како Ачерби... Јас сум спремен на тоа...

Niang-Sharawy.........0-1
Balloteli samo da dojde :) isti 3 frizuri napred ke imame :)

Пацини го фаќа Шарави за врат му вика ти реков дека ќе дадеш гол бе копиљ. :icon_lol:
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 15:32 ---
Niang-Sharawy.........0-1
Balloteli samo da dojde :) isti 3 frizuri napred ke imame :)
И фризури ама и најбоље напад во Европа за наредни 10 години. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom