Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Џоинт и Пиво...just sayin'

после на Барса ќе ти личи Милан :D
Едина радост последниве две години.......озбилно.:)
AC-Milan-Physio-Image.png

Мислам дека оваа не е ништо у Милан,ко фејк да беше таа вест ама да не ти рушам филм пер...

Абе колку од вас планираат да се појават на собиранката на 9ти?

Нинович Марли сеуште сте за?

Мислам дека оваа не е ништо у Милан,ко фејк да беше таа вест ама да не ти рушам филм пер...

Абе колку од вас планираат да се појават на собиранката на 9ти?

Нинович Марли сеуште сте за?
Па што има врска дали била нешто во Милан ? Силва и Ибра беа поим во Милан па сега каде се ? Каде е Милан ?

Најпозитивното нешто ми е во овие две ТРУДНИ години. :icon_lol:

Иначе ја тешко,мада ќе ве информирам додатно.

Па што има врска дали била нешто во Милан ? Силва и Ибра беа поим во Милан па сега каде се ? Каде е Милан ?

Абе беше најавувано дека ќе била нешто ко онаа у Челзи па затоа прокоментирав иначе вака сексич си е,жениве од Македонија после Кака избегаа од Милан ебате...никоја не се ложи на Констант сеа.

Не ме дупи, без тебе, Нино и Курајбер не идам :icon_lol:

Како знаеш да си се нацртал

Иначе ја идам сигурно, да сме здрави и живи, не ми е никаков проблем, Скопје е свекако предградије на Тетово :icon_mrgr:

Иначе кој е од Скопје, и би можел да се пријави да ни најде место у некој кафиќ, да има голем телевизор, да фаќа Спорт клуб и СК+, и да ни го пушти гласот нормално...

Нема да бидемо многу ја мислим, 10-15 душе ќе бидемо највише...

уживајте, одморете се,напијте се, ижуркајте се, плеснете нешто.... пошто и у 2013 ќе не очекува огромна нервоза и стрес заради нашиот милан, почнувајќи од 1ви, со новите "атрактивни засилувања"....

Што да плеснам,не ми дава.

Имам само една желба за 2013 година, сакам на форумов да се зачлени ЗМЕЈОТ на Нино!

Дечки,најубав помин вечер,отворите се како паштети!! :D А за нова дополнителни честитки утре!СЕ надевам ќе ме изненади дедо мраз годинава :D :pos:

Да си поминете сите Миланези каде и да сте во оваа наша земја и пошироко. Ајде да не почнам со клише честитки, се знае што е најбитно :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom