Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Па не им,сами си пикнаа 2. :)
Тие си знат како ја имат уплатено и така си дават голој :icon_mrgr:

Добро е шо Рома губи и најверојатно ќе изгуби, ќе му се доближиме на 2 бода и другото коло ќе ги поминиме :D

Убава победа бе :D , ајде и на рома им се доближивме, 4 победи по ред :waa: , рома е следна ајдеее.

Ел фараоне звер и пак даде гол еј ! само неговиот гол не го видов ако има некој видео нека пушти.. :)

Убава победа бе :D , ајде и на рома им се доближивме, 4 победи по ред :waa: , рома е следна ајдеее.

Ел фараоне звер и пак даде гол еј ! само неговиот гол не го видов ако има некој видео нека пушти.. :)

65012_10151162840916937_245999105_n.jpg

32322_10151162841256937_1526959453_n.jpg

Алал да им е на Шарави,Шиљо,Констант за борбеноста и желбата за надигрување,а овие другиве нека се скријат негде и нека не кажуваат дека се играчи на Милан.Ваква незаинтересираност и потценување на противник ми се чини дека до сега немам видено.Цела среќа што овие Пескара се апла боса екипа,а да беа некоја посаглам роденденов ќе ни го честитаа со петарда во наша мрежа.

п.с Нианг за оние 10 минути покажа 3 пати повеќе фудбал од Робињо...играчот кој демек ќе ни ја поврзува средината со нападот.

хахах Пескара 2 автогола од иста позиција од иста страна, да не можи чоек да му оделеј на топчињата на Робинњо хаха:pos:

хахах Пескара 2 автогола од иста позиција од иста страна, да не можи чоек да му оделеј на топчињата на Робинњо хаха:pos:
Шпицови си ги дадоа головите...шо е битно у која мрежа...си ја завршија работата :D

Онака победа ама битни се 3те бода.
Ел Шарави нека си гази и Нианг ме изненадува,се труди доста,се гледа дека има желба за успех.

Ambrosini najslab na teren,vise ne go biva i 1 natprevar nedellno koga igra..pod itno DFM inaku tesko LS,a so ovie 5 utakmici me nateraa pak da poveruvam :)

Не беше така лош Амброзини доста се трудеше и претрча доста но во напад не е посебно но знае да се убаци.Добро одиграа денеска после примениот гол имавме некој пад во играта но после се си дојде на место..одбраната беше добра пред се Де Шиљо и Запата,а дека фали дмф можда фали но за добар на таа позиција треба пари едино Наинголан може да го грабнат и така Калјари е дебакл сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom