Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кој сака да се клади со мене дека Констант ке даде гол ?:D

Иначе за во нападот требало кркич пред пацини ама ајде...
Ке извадеме мош нерешено:icon_mrgr:

3-5-2 ќе видеме колку ќе му успее. На прв поглед добри играчи по страните што знаат да центрираат е колку ќе се враќаат назад во одбрана ќе видеме. Конечно погодил Емануелсон со која нога знае да шутира. :icon_lol:
Amelia;
Bonera, Mexes, Acerbi;
De Sciglio, Montolivo, Ambrosini, Constant, Emanuelson;
Pazzini, El Shaarawy.

луѓе да се најде некој добар сопкаст да ги пратиме несреќиве.

Еве малку статистика од мене:

Игравме со Јувентус во купот 90 минути регуларно беше 2:1 за нас ама во продолженито јуве израмни на 2:2. Тогаш се буневте и противевте дека Месбах игра прва постава (:confused: или влезе подоцна) и го пцуевте а коа постигна гол :„Браво царе“. Чувствувам од внатре Констант денеска ќе не изненади но останува да видиме.

Еве малку статистика од мене:

Игравме со Јувентус во купот 90 минути регуларно беше 2:1 за нас ама во продолженито јуве израмни на 2:2. Тогаш се буневте и противевте дека Месбах игра прва постава :)confused: или влезе подоцна) и го пцуевте а коа постигна гол :„Браво царе“. Чувствувам од внатре Констант денеска ќе не изненади но останува да видиме.
Ја подобра статистика немам видено у животов :pos:
Озбилно ова статистика е? :ROFLMAO:

Ја подобра статистика немам видено у животов :pos:
Озбилно ова статистика е? :ROFLMAO:

Пред зборот статистика пишува Малку. Прво прочитај послем зборувај. Ај сеа поздрав бидејќи немам намера да се карам и да си расипувам расположение пред утакмица.

Пред зборот статистика пишува Малку. Прво прочитај послем зборувај. Ај сеа поздрав бидејќи немам намера да се карам и да си расипувам расположение пред утакмица.
А да не пишуеше малку ќе имаше појќе статистика а? :D
Сакам да кажем она твоето не е статистика, без разлика малку многу.... туку обично мислење!

Ај позз да не ти расипуем расположение...

Braida is in Amsterdam now to watch Toby Alderweireld in the match between Ajax and Manchester City.
Нека не го следи за џабе скап е за нас. ;)

Не знам дали баш вечерва е момент за експериментирање, ама Алегри од мене има палци горе за храброста која ја покажува со составов.. Коа не оди, треба да се има храброст и да се сменат некои работи. Победа би ни значела многу, пред се од психолошки аспект.

FORZA MILAN!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom