Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леле овај Бонераааааааааааа :facepalm:
Во прв ред батецот, се наместил како да е капитен на клубов.Ретарда!
--- надополнето: 23 октомври 2012 во 19:21 ---
Уствари капитен е Бонера бе, забораив :pos:

Абате одамна нечини, и не е грешка од дербито со Интер, туку 3 грешки во изминатите 3 дербија нерачунајќи го последното.
Само Де Шиљо десно.
А и да не ги искористат барем ќе заработиме нешто на него.

proxy.jpg

Ако Бојан не се покажи добро на оваа позиција нека го проба Бонера, можеби Алегри ќе го открие вистинскиот треквартиста xD

proxy.jpg

Ако Бојан не се покажи добро на оваа позиција нека го проба Бонера, можеби Алегри ќе го открие вистинскиот треквартиста xD
Победваме со ова формација. Јбг мора и Малага еднаш да киксни :icon_lol:

Добро нема ли Алегри жал што го мучи Еманулсон на онаа позиција?
Најинтересно е што нема ни да испадне со таа формација,иако ова на хартија изгледа горе доле добро ама пак ќе извади нешто утепано у одбрана и средина,осеќам.

Да не се глупира со оваа формација Малага играат офанзивно има да не наполнат.
Нека разбере дека Монтоливо не го бива за во одбрана и дека е подобро да игра напред аман веќе и со Емануелсон подобро нека го стави бек отколку таму, па Де Шиљо да иде десно. Осеќам дека ќе се изглупира и пак ќе има пцуење.​

Амелија
:гомце:(нема друг избор) - Мексес - Запата - Де Шиљо
Амброзини-Ночерино/Фламини
Монтоливо
Бојан-Ел Шарави
Пато​

Еве ви ги Запата и Фризурамен, толку ги баравте цело време.

Баш ме интересира како ќе изиграат, не дека ги сакам ја Јепез и :гомце:, посебно вториот, али не коментирав за овие двајца...

Ќе ги видимо утре

Еве ви ги Запата и Фризурамен, толку ги баравте цело време.

Баш ме интересира како ќе изиграат, не дека ги сакам ја Јепез и :гомце:, посебно вториот, али не коментирав за овие двајца...

Ќе ги видимо утре
Дали и ќе играат со Запата-Мексес се најавува пак Јепес каде без него :icon_lol:
Milan (4-2-3-1):
Amelia;
Bonera, Mexes, Yepes, De Sciglio;
Montolivo, Ambrosini;
Emanuelson, Boateng, El Shaarawy;
Pato.

Повторно таму Боатенг :facepalm: за Емануелсон веќе ништо не го предомислува нека тера по негово.
Нека го стави Монтоливо напред вака не може да мрдне од центарот, а позади некој од дрвата Фламини/Констант или па и Ачерби сеедно кога го нема Де Јонг.
Барем слободно да се игра напред не Монотливо да се враќа до Амелија и да прави фаули на 20 метри пред гол.

Ајде да ги пишам 2 @3.80 :pos: може ќе им тргне ако не иде една жалба до управата како оној со Арсенал :icon_lol:

Ситна повреда на колкот ко што прочитав јас.

Milan (4-2-3-1): Amelia; Bonera, Mexes, Zapata, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini; Emanuelson, Bojan, El Shaarawy; Pazzini.

Формацијава е интересна до Шиљо десно и Антонини нека игра лево коа неаме веќе друг избор таму.

66585_456530714389707_1861120712_n.jpg

Играјте 2ка или 2-2... ваков коефициент не се пропушта!
Има да ги згазимо :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom