Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Монтоливо вечерва изненади на една тотално неприродна позиција за него.Одлично соработуваше со цела репрезентација на Италија и создаде неколку шанси за гол плус во оние акции со ‘‘три потези‘‘ имаше супер соработка со Касано.Во овој играч има техника и ‘‘фантазија‘‘ за добро упатен пас па ако добро се воигра со Ибра очекувам да газат низ Италија.

Добри беа сите четворица... Пенал промашувале и најдобри играчи, тоа не смее да се замери, инаку во се друго Монтоливо беше на ниво, му фали поглема константност, знае да се изгуби одреден период во играта, но се кога ќе се собере многу добар впечаток. Башка доаѓа од катастрофална сезона на неговиот тим, сосема друго ќе биде кога ќе почне со Милан.

Ночерино како само феноменално се уфрлува од втор план. Многу ми е криво што не даде (регуларен) гол од игра. Кога шутираше пенал не можев ни да гледам... Ако промашеше уште еден играч на Милан ќе беше премногу... :)

Абате моментално е подобар од Маџо, нема тука муабет.

Касано не го коментирам, ме изнервира со оние изјави од пред некој ден. :)

Монтоливо, Ночерино, Касано, Абате сите изиграа на ниво вечерва. Како и што пишав пред некое време Монтоливо очекувам да експолодира кај нас, цел живот ја чека оваа шанса да игра за голем клуб, ќе биде гладен за докажување. За наредна сезона уште да купат некој добар деструктивец кој знае да игра со топка, да креира игра, добар техничар топ состав ќе имаме.
Боатенг​
Ночерино ------ Монтоливо​
Нов ДМ​

Монтоливо, Ночерино, Касано, Абате сите изиграа на ниво вечерва. Како и што пишав пред некое време Монтоливо очекувам да експолодира кај нас, цел живот ја чека оваа шанса да игра за голем клуб, ќе биде гладен за докажување. За наредна сезона уште да купат некој добар деструктивец кој знае да игра со топка, да креира игра, добар техничар топ состав ќе имаме.
Боатенг​
Ночерино ------ Монтоливо​
Нов ДМ​
Диара брате, Диара да дојде камен ќе бидеме.

Дефинитивно после ова Евро Абате ќе биде десен бек.
Башка и Маџо е суспендиран со Германија, што и да испадне супер турнир за него, на само 23/24 години стана стандарден десен бек во Италија.

0ce7cc9822887d72722548926fc40fbf-67860-dca6c001d2e598e0291a693c593fe157.jpeg

која му е путкава на гадниов бе ? увек со него ја глеам..многу јака црнка :D

Одличен беше Абате да, еххх кога ќе ми текне пред 2-3 сезони со Леонардо кога го пцуевме повеќе од Антонини.
Одкога дојде Алегри игра одлично. (y)

Играа 4-3-3 прво полувреме со Арсенал од реваншот во осминафинале и сите знаеме што се деси. За ваква формација пожелно би било да има класични крилни напаѓачи, а Милан нема ниту еден таков, кај нас како крила се уфрлаат бековите. Ако планира Берлу да купи крилни напаѓачи јас немам ништо против да играат 4-3-3. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom