Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Стринич од Хрватска пријатно изненадува,не би било лошо да се проба да се земе.:)

а тоа бекчето од холандија лев бек.. многу интелигнетно мислам дека изигра а 18 години има... е тоа да може да го земат некако дур не се офира талентот и да му качат цена.

Моја претпоставка. Среден ред Стротман, одбрана Ачерби/Деде ма да вториов повеќе ми има логика. Тој Ачерби да сакавме да го земеме веќе ќе беше собран. Мунтари ќе му се понуди договор. Робињо ќе лета сосе партали и тука ќе биде преокретот или со тие пари ќе се правда некои од горните „засилувања“ или ќе биде донесен мистер икс :D

Доволно кажа избаценко, ај сеа пак избаци се од форумов.

Za tebe na forumov sum old school, biatch !

Inace preeska montolivo mnogu bledo izigra, slabo nekako topki davase, i na momenti duri pasivno deluvase. Ali ipak, drugo e italija pa drugo e milan.

Моја претпоставка. Среден ред Стротман, одбрана Ачерби/Деде ма да вториов повеќе ми има логика. Тој Ачерби да сакавме да го земеме веќе ќе беше собран. Мунтари ќе му се понуди договор. Робињо ќе лета сосе партали и тука ќе биде преокретот или со тие пари ќе се правда некои од горните „засилувања“ или ќе биде донесен мистер икс :D
Милан сигурно дека нема да донесат играч кој ќе има плата поголема од 4м евра, и тоа е многу, така да не се надевајте на име кое во моментов има голема плата, освен ако Ибра не си отиде летоска, а гледам и агентов на Силва сака да го искористи ова зашто во ПСЖ му нуделе 9м евра плата, па сега сака Милан да му ја покачат платата бајаги.

Подобро без никаков трансфер отколку да дојде Мудингаи па плата да даваме за играчи кои цела сезона нема да играат. :tapp:
Мислам дека Ачерби ќе ни го купи Џенова па после на 123456 рати ќе го откупеме а за услугата ќе им вратиме со неколку млади играчи и 1 бод ќе им дадеме. :D :pos:
А како тоа нема да има трансфери а понудиле 20 мил за Јармоленко и 10 мил за дефанзивецот на Стеуа Букурешт и 8.5 за Стротман, 13 за Витсел дали они пред време испланирале дека лесно ќе го продадат Т.Силва па си направиле список? :ROFLMAO: :гик:

Имаат Хрватите доста јаки играчи.. Сеа не знам дали е прашање на мотивација и еуфорија со првенствово, ама јас некако мислам дека ќе има од нивна репрезентација највише изненадувања. Перишиќ е добар играч, во Дортмунд оваа сезона беше замена за Кагава и Гетце, не би требало да има висока цена.
Дејан Ловрен, мислам дека е повреден и не е земен на Европсково, игра за Лион, го спомнуваа и него као “замена“ за Силва. Цената која ја имаа спомнато беше 8-9 милиони.. Еднаш во Лион го имам глеано и 2-3 пати за Хрватска, добар играч.
Исто и од Милан Бадељ многу очекуваат.
Може да се напраи еден шопинг во нивната репрезентација според мене. Јас би сакал еден Хрват во Милан. Некој Бобан нов. :) А мислам дека имаат стварно перспективна репрезентација.

Моја претпоставка се Ачерби и тој Романецот од Стеауа што го спомнаа или таков некој, ќе го избацат од никаде. :) Деде верувам дека ќе заврши во Милан, ама мислам дека тоа ќе биде во јануари. Мислам дека некаде и прочитав дека тој пред јануари не би смеел ни да игра во Милан. Не знам зошто. И не знам каде. :)
Во среден ред би типувал на Сахин, заради тоа што мислам дека можат со Перез да се договорат лесно, а и више се сретна Галијани со агентот. Ако го земат Стротман би ме изненадиле.
Читам и за Андерсон од Јунајтед сме се интересирале, немам став за него. Беше оценет као страшен потенцијал, можда со Бразилците кај нас и не е така лоша опција.

Би рекол дека очекувам и се надевам на барем тројца нови од кои би можело да се очекува да придонесат многу. Двајца во одбрана, еден во среден ред. Најмалку тоа му треба на Милан. Најмалку. Во случај Мунтари и Аквилани да останат.

Ова би било доволно,и Аквилани нека го соберат,чисто зошто ми е жал. :icon_lol:

Моментално најдобра варијанта би била продажба на бекорисните (Робинјо,Таиво и Фламини),Аквилани ке остане за хуманитарна сврха од Ливерпул,добро ке биде да се земе Астори, Ериксен,Стротман и Дидак да го вратиме ...тоа е реалноста...да не се палиме како млади мајмуни пред парење по Гансо,Робен,Жорди Алба,Тевес и сл.
Сваќаш дека Фламини е без договор и дека неможе да се земат трансфер пари од него?

а тоа бекчето од холандија лев бек.. многу интелигнетно мислам дека изигра а 18 години има... е тоа да може да го земат некако дур не се офира талентот и да му качат цена.
Кај виде талент во него жити бога o_O
урби наш за него е карлос

Ако останат моменталниве играчи на коњ сме.Нема пари и готово па од таму јас кажав...да останат овие играчи и не барам ништо повеќе.

Za tebe na forumov sum old school, biatch !

.
Колку ти беше ова GTA San Andreas/random црнечки спот стил не си свесен.
Види уште еднаш што пиша и ќе сватиш зошто си избаценко.
А свака част за стажот....нема што бенифиции имаш поголеми од мене и најверојатно поголема пензија од кајгана ќе зимаш.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 03:10 ---
И да, што бладате дека Милан понудил 20м за Јармоленко,13 за Витсел и така натака? ако има официјална понуда верујте досега сите ќе знаевме, значи не верувајте на се што ќе прочитате.

Подобро без никаков трансфер отколку да дојде Мудингаи па плата да даваме за играчи кои цела сезона нема да играат. :tapp:
Мислам дека Ачерби ќе ни го купи Џенова па после на 123456 рати ќе го откупеме а за услугата ќе им вратиме со неколку млади играчи и 1 бод ќе им дадеме. :D :pos:
А како тоа нема да има трансфери а понудиле 20 мил за Јармоленко и 10 мил за дефанзивецот на Стеуа Букурешт и 8.5 за Стротман, 13 за Витсел дали они пред време испланирале дека лесно ќе го продадат Т.Силва па си направиле список? :ROFLMAO: :гик:

Да не го помеша фан клубов со оној на Сити или ПСЖ ?

Овие 51,5м ние нема да ги потрошиме во наредните 5 години.Можат и 10 Силви да продадат ама од на Берлу џебот моментално не гледаш 50м па и Роналдо и Меси да му ги даваат за тие пари.

Кај виде талент во него жити бога o_O
урби наш за него е карлос
18 год има детето..само тоа што е повикан у репрезенатиција ти говори дека е талент .. ама џабе не е менаџер ова.

Јас мислам дека ќе земат некој средина као замена за Бомел..Аквилани е на пат..и некој централен бек..
успат се надевам ќе им успее трампата мезбах-балзарети .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom