Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволно кажа избаценко, ај сеа пак избаци се од форумов.
Милан сигурно дека нема да донесат играч кој ќе има плата поголема од 4м евра, и тоа е многу, така да не се надевајте на име кое во моментов има голема плата, освен ако Ибра не си отиде летоска, а гледам и агентов на Силва сака да го искористи ова зашто во ПСЖ му нуделе 9м евра плата, па сега сака Милан да му ја покачат платата бајаги.Моја претпоставка. Среден ред Стротман, одбрана Ачерби/Деде ма да вториов повеќе ми има логика. Тој Ачерби да сакавме да го земеме веќе ќе беше собран. Мунтари ќе му се понуди договор. Робињо ќе лета сосе партали и тука ќе биде преокретот или со тие пари ќе се правда некои од горните „засилувања“ или ќе биде донесен мистер икс![]()
Ова би било доволно,и Аквилани нека го соберат,чисто зошто ми е жал.Моја претпоставка. Среден ред Стротман, одбрана Ачерби/Деде ма да вториов повеќе ми има логика. Тој Ачерби да сакавме да го земеме веќе ќе беше собран. Мунтари ќе му се понуди договор. Робињо ќе лета сосе партали и тука ќе биде преокретот или со тие пари ќе се правда некои од горните „засилувања“ или ќе биде донесен мистер икс![]()
Сваќаш дека Фламини е без договор и дека неможе да се земат трансфер пари од него?Моментално најдобра варијанта би била продажба на бекорисните (Робинјо,Таиво и Фламини),Аквилани ке остане за хуманитарна сврха од Ливерпул,добро ке биде да се земе Астори, Ериксен,Стротман и Дидак да го вратиме ...тоа е реалноста...да не се палиме како млади мајмуни пред парење по Гансо,Робен,Жорди Алба,Тевес и сл.
Кај виде талент во него жити богаа тоа бекчето од холандија лев бек.. многу интелигнетно мислам дека изигра а 18 години има... е тоа да може да го земат некако дур не се офира талентот и да му качат цена.
Колку ти беше ова GTA San Andreas/random црнечки спот стил не си свесен.Za tebe na forumov sum old school, biatch !
.
Подобро без никаков трансфер отколку да дојде Мудингаи па плата да даваме за играчи кои цела сезона нема да играат.
Мислам дека Ачерби ќе ни го купи Џенова па после на 123456 рати ќе го откупеме а за услугата ќе им вратиме со неколку млади играчи и 1 бод ќе им дадеме.![]()
А како тоа нема да има трансфери а понудиле 20 мил за Јармоленко и 10 мил за дефанзивецот на Стеуа Букурешт и 8.5 за Стротман, 13 за Витсел дали они пред време испланирале дека лесно ќе го продадат Т.Силва па си направиле список?![]()
![]()
18 год има детето..само тоа што е повикан у репрезенатиција ти говори дека е талент .. ама џабе не е менаџер ова.Кај виде талент во него жити бога
урби наш за него е карлос
Нема да им успее,никој не пие нафта,Зампарини за оваа шпекулација рекол ах секогаш добро се смеам.успат се надевам ќе им успее трампата мезбах-балзарети .