Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Горе лево... :)

187179hp2.jpg

Со Гансо/Ериксен заедно со Стротман ќе имаме пак добра средина уште само еден лев бек ќе ни фали и централен некој од Ачерби што се заинтересирани на пример.Стротман добро ќе биде да го земеме пред ЕП пошто ништо чудно да го играат во репрезентација па да напумпа цена затоа имаше таква изјава Галијани дека сака да го земе пред да почне ЕП.Може да се лапаат играчи на пример од Виљареал но немојте Запата оти дебакл чив беше тој Борха Валеро им беше добар сезонава исто и од тотенхем не играат ЛШ но Модрич нема шанса ние да го земеме..

^
и + 10 милиони нуделе, само незнам Алкантара како си го проценија на 30 милиони :pos:. Иначе ова ни на шпекулација не ми личи чиста глупост.
И нетуку ми постирајте слики од мој омилен фудбалер во цигански дресови како прво дресот не му одговара на тенот :icon_lol:

Остај Алкантара ама Кеита им е проценет на 15 мил :pos:

Остај Алкантара ама Кеита им е проценет на 15 мил :pos:

Кој 15 милиони, е сега незнам колку ми е релевантна информацијава ама на неколку места проверив дека договорот на Кеита му завршува на 30 Јуни годинава така да ако решил Галијани да го зема се знае за колку милиони ќе го купи :D

Кој 15 милиони, е сега незнам колку ми е релевантна информацијава ама на неколку места проверив дека договорот на Кеита му завршува на 30 Јуни годинава така да ако решил Галијани да го зема се знае за колку милиони ќе го купи :D
Му завршува договорот? ОФИЦИЈАЛНО: КЕИТА НОВ ФУДБАЛЕР НА МИЛАН!

Несмеат ни да помислат нашиве на продавање на Ибра,Боа,Силва зошто тогаш ни 100 милиони нема да не спасат.Ако се разнишаат темелите на новиот Милан тогаш нема логика да почнеме со градба на другите спратови.

In the 2010–11 season, he made more appearances than any other outfield player and, on 31 August, aged 31, signed a contract extension that would link him to the club until 2014.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seydou-keita/profil/spieler_5486.html
Barcelona Players for sale :
J.Dos Santos (73) = £10mil
Montoya (72) = £10mil
Cuenca (72) = £10mil
Pinto (72) = £10mil
Adriano (78) = £15mil
Keita (80) = £20mil
Afellay (82) = £35mil
Кој филм се го гледале? :ROFLMAO:

^
Епа тогаш Галијани ќе почека до 2014 па ќе го купи :sneaky:

Абе тогаш па ќе му го продолжат до 2016 кога они се дале некој фудбалер за без пари?

Тешко дека ќе му го продолжат договорот до 2016 тогаш Кеита ќе има 36 години. И воопшто ако му е во план да го земаат Кеита (иначе не е моја желба) само за без пари ако иди, пари фрлање за 30 и кусур годишини јок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom