Кој 15 милиони, е сега незнам колку ми е релевантна информацијава ама на неколку места проверив дека договорот на Кеита му завршува на 30 Јуни годинава така да ако решил Галијани да го зема се знае за колку милиони ќе го купиОстај Алкантара ама Кеита им е проценет на 15 мил
Му завршува договорот? ОФИЦИЈАЛНО: КЕИТА НОВ ФУДБАЛЕР НА МИЛАН!Кој 15 милиони, е сега незнам колку ми е релевантна информацијава ама на неколку места проверив дека договорот на Кеита му завршува на 30 Јуни годинава така да ако решил Галијани да го зема се знае за колку милиони ќе го купи
Кој 15 милиони, е сега незнам колку ми е релевантна информацијава ама на неколку места проверив дека договорот на Кеита му завршува на 30 Јуни годинава така да ако решил Галијани да го зема се знае за колку милиони ќе го купи
http://www.transfermarkt.co.uk/en/seydou-keita/profil/spieler_5486.htmlIn the 2010–11 season, he made more appearances than any other outfield player and, on 31 August, aged 31, signed a contract extension that would link him to the club until 2014.
Абе тогаш па ќе му го продолжат до 2016 кога они се дале некој фудбалер за без пари?^
Епа тогаш Галијани ќе почека до 2014 па ќе го купи
Тешко дека ќе му го продолжат договорот до 2016 тогаш Кеита ќе има 36 години. И воопшто ако му е во план да го земаат Кеита (иначе не е моја желба) само за без пари ако иди, пари фрлање за 30 и кусур годишини јок.Абе тогаш па ќе му го продолжат до 2016 кога они се дале некој фудбалер за без пари?