Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо понезаслужена плата од пато имаИ дај нека ми објасни некој што кој к*р има овој Фламини да биде втор најплатен играч во Милан, мамето негово?!
Со самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.ништо понезаслужена плата од пато има
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:15 ---
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо![]()
цапо/капо/чапо, знаев за збогувањето, знаев дека ќе се збогуваат на последната утакмица (до душа не знаев со кој играме)... али стани ти у 4 саат, немај никаков пристап до интернет, имај само 16 програми на телевизор, од кои 8 спортклуб... па да те видам биди у тек со настанитеСо самото тоа што не си знаел дека сега било збогувањето со момците, тоа те прави тотално нерелевантен да даваш било какво мислење за тоа колку вреди Пато и се околу Милан.
Гледај си турски серии и пичи си
Јако е да си за Милан нека си ебе мамата, сум се насолзил прееска едвај се доджав сериозно лигавење да не падне. Нејќам да ги гледам клиповите пошто ќе биде ко Муфаса кога умре.
Никад нема да разберат фановите на другиве клубови што значи да ги имаш Пипо, Неста, Гатузо, најблиску до разбирање може да дојдат, ако видат дека и луѓе како Замбртоа и Ван Бомел, кои се краток период во тимот, липаат како мали деца кога си одат од овој клуб.
ништо понезаслужена плата од пато има
во врска со продавањето играчи милан многу јако се заебува, кога кака можеа да го продадат за дупла на сити тоа зимо, не го продадоа... истото се дешава и со пато. кажете ми која будала би дала над 20 милиони летово за пато?
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:15 ---
него и врска немам дека се играла последнава утакмица и дека сега било простувањето со неста, пипо и гатузо![]()