Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Давајте линк кај шо продолжва церемонијата !!!

Си ибав мајката,како дете од пет години сум..:tapp: Особено шлаг беше кога го видов ЏЕНАРО ГАТУЗО!!!!
Ако Милан не најде соодветни замени за овие клубски легенди,Берлу слободне може да го стави Милан на аукција :)

Пипо:place::place:
--- надополнето: 13 мај 2012 во 17:04 ---
Дајте да догледаме негде

Гатузо плаче ааа . . човече . . убиваат вакви моменти

Ако некој најде видео после од испраќањето нека ставе оти линко ми е** мамата исклучија се нема пренос од стадионот :mad:

И Замброта се искина од плачење:place:
А Сидорф и МВБ не ги видов на крајот додека не го скинаа стримот.

scaled.php

Тоа било крајот Гатузо потоа заминал во соблекувалната и затоа го прекинаа преносот

Nesta (меси е моментално најсреќен пошо веќе немора да игра против овој ѕвер) еден од последните легендарни дефанзивци, Gattuso човекоте е доказ дека со напорна работа и со големо срце талентот може да се надокнади, Сидорф единствен играч со 3 тима што има освоено лига на шампиони, играч со голема елеганција неверојатни потези и бомбастичен шут, GRANDE SUPPER PIPPO последен од својот вид, нема зборови за да се опише таков играч, никад немало а нема ни да има играч со неговиот Killer instinct.
Фала за се, фала за прекрасните утакмици , фала за титулите едностварно многу ке недостасувате на големата фудбалска сцена! Еден живот една љубов АC MILAN ♥ ♥ ♥ ♥ ;( ;(

И официјално заврши една ера на Милан и започнува нова ...

10 години исполнети со радости и успеси што никогаш нема да ги заборавам.

Фала ти Сидорф
Фала ти Неста
Фала ти Гатузо
Фала ти Пипо

За сите прекрасни моменти кои ми ги овозможивте како фан на Милан

Фала и до Замброта и до Ван Бомел

Еднаш Миланиста засекогаш Миланиста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom