Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш има муда да го извади Ибра? нема шанса :SИбраСега треба да се покажа авторитетот на Алегри,Ибра дефинитивно заслужува да излезе..
Кои ви се тие муабети не е Супермен? Ме заболе курот мене дали е или не зема плата за да биде и супермен и бетмен во едно, а тоа што во цела кариера е серен и критикуван ради вакво понашање тоа сам си е крив.Нема аир од овај Робињо.Пропаст е.А незнам што го кривите Ибрахимовиќ.Човеков не е супермен, Робињо ко да не игра исто неможе све сам.Бомел не заеба скроз, одбраната катастрофа е.А и средината не е нишо поарна.
Нека го вади Алегри, Робињо и да го стави Макси.Вака не оди...Макси осеќам дека ќе не извлече.
Нема аир од овај Робињо.Пропаст е.А незнам што го кривите Ибрахимовиќ.Човеков не е супермен, Робињо ко да не игра исто неможе све сам.Бомел не заеба скроз, одбраната катастрофа е.А и средината не е нишо поарна.
Нека го вади Алегри, Робињо и да го стави Макси.Вака не оди...Макси осеќам дека ќе не извлече.
Кои ви се тие муабети не е Супермен? Ме заболе курот мене дали е или не зема плата за да биде и супермен и бетмен во едно, а тоа што во цела кариера е серен и критикуван ради вакво понашање тоа сам си е крив.
Добро во право сте.Ама што го плукате само него? Робињо што направи за тимов во првото полувреме?Што не даде тој гол?Брат каков супермен,каков зицер промаши едноставно она не смее да се промаши,еден куп топки изгуби од кои пола не успеа да ги прими! Ама све ова се случува зошто нема кој да го седне на клупа па си игра како ќе му се здоарни!
Добро во право сте.Ама што го плукате само него? Робињо што направи за тимов во првото полувреме?Што не даде тој гол?