Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ти ебам и носот и катранот, заради нив се нервирам овде, а тие си го ладат на терен...

Нема аир од овај Робињо.Пропаст е.А незнам што го кривите Ибрахимовиќ.Човеков не е супермен, Робињо ко да не игра исто неможе све сам.Бомел не заеба скроз, одбраната катастрофа е.А и средината не е нишо поарна.

Нека го вади Алегри, Робињо и да го стави Макси.Вака не оди...Макси осеќам дека ќе не извлече.

Ибра:facepalm:Сега треба да се покажа авторитетот на Алегри,Ибра дефинитивно заслужува да излезе..
Мислиш има муда да го извади Ибра? нема шанса :S

Нема аир од овај Робињо.Пропаст е.А незнам што го кривите Ибрахимовиќ.Човеков не е супермен, Робињо ко да не игра исто неможе све сам.Бомел не заеба скроз, одбраната катастрофа е.А и средината не е нишо поарна.

Нека го вади Алегри, Робињо и да го стави Макси.Вака не оди...Макси осеќам дека ќе не извлече.
Кои ви се тие муабети не е Супермен? Ме заболе курот мене дали е или не зема плата за да биде и супермен и бетмен во едно, а тоа што во цела кариера е серен и критикуван ради вакво понашање тоа сам си е крив.

Брат каков супермен,каков зицер промаши едноставно она не смее да се промаши,еден куп топки изгуби од кои пола не успеа да ги прими! Ама све ова се случува зошто нема кој да го седне на клупа па си игра како ќе му се здоарни!

А што ако го извади Ибра? Треба да бркаме резултат, имаме негатива, а тука сте запнале да го извади најдобриот напаѓач!?!?!? И после ќе чекаме од Робињо да даде гол.

Сидорф надвор, на негово место Касано, и втора замена Ночерино со Аквилани...

Ајде Реал фрлете 20м за нослето и марш у три лепе да не го гледам

Кои ви се тие муабети не е Супермен? Ме заболе курот мене дали е или не зема плата за да биде и супермен и бетмен во едно, а тоа што во цела кариера е серен и критикуван ради вакво понашање тоа сам си е крив.
Брат каков супермен,каков зицер промаши едноставно она не смее да се промаши,еден куп топки изгуби од кои пола не успеа да ги прими! Ама све ова се случува зошто нема кој да го седне на клупа па си игра како ќе му се здоарни!
Добро во право сте.Ама што го плукате само него? Робињо што направи за тимов во првото полувреме?Што не даде тој гол?

Добро во право сте.Ама што го плукате само него? Робињо што направи за тимов во првото полувреме?Што не даде тој гол?

Не му е него улогата да даде гол,него му е да намести гол ;)

Не ми се верува бе.Трет пат сезонава глупите судии ни зеемаат бодови.Умрете копиљаци!

Чист гол....

Ван Бомел под хитно аут !

Нека ја напушти ОДВРАТНАВА и СЕЛСКА лига Милан....срамота е ова веќе што му прават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom