Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Мора да смени Алегри, не прочитаа сите подобри екипи , овој систем 4-3-3 е за играчи кои гризат, трчаат и имаат неверојатна кондиција.
Според мене Пато е тотално неупотреблив како десно крило.
Детето е убиец кога блиску до гол, нонсенс е да се става десно крило.

Мислам дека најдобро како тим изгледавме против Парма, кога Дињо играше полушпиц а напред чисти шпицови играа Ибра и ПАто (4-3-1-2)

иначе Пато-Бињо-Ибра се ротираат цело време или така ми се чини ?

Роритаат за џабе кога мора да игра Роналдињо нема кој да повлече или да даде топка во празно незнам Гатузо прави некој глупи грешки заедно со гркон цела утакмица ми одеа во нерви.Игравме добро правевме шанси во 45+ имавме одлична шанса Ибра промаши од чиста позиција заедно со пречката и останати шанси беа добри но тоа е да не примевме рано гол мислам дека немаше да изгубиме од никаква ситуација Сократис ја затупави назад му ја врати на Абиати кој не можеше да ја испуца топката повеќе од центар и овозможи контра..следното коло со Амброзини,Тиаго Силва и Роналдињо по нови победи.

Не, денес само еднаш Робињо и Пато (кој го одигра веројатно најлошиот натпревар последнава година) сменија места.

--- надополнето ---

Тиаго Силва демек замалку во Мадрид требаше да игра а ова испадна месец дена го нема.

Не, денес само еднаш Робињо и Пато (кој го одигра веројатно најлошиот натпревар последнава година) сменија места.

--- надополнето ---

Тиаго Силва демек замалку во Мадрид требаше да игра а ова испадна месец дена го нема.

Пато ок изигра..не да беше лош.
Него тоа ме курчи највише.еве и Дињо нели требаше да игра? Што кур се дешава со повредиве. или ги чуваат за Реал Мадрид .

Пато ок изигра..не да беше лош.
Него тоа ме курчи највише.еве и Дињо нели требаше да игра? Што кур се дешава со повредиве. или ги чуваат за Реал Мадрид .

и да ги чуваат највеќе бод со Реал М. ќе биде бар јас така мислам но сепак друго е со нив можеби да не се обноват повредите не сакаат да ризикуваат..

Не ја гледав утакмицата и се гризев цело време ама кога ми кажаа дека губат 0-1 добро што не ја гледав.Иначе од мој аспект гледано бруки да не се може да се тепа јувентус без красич е срамота,а ние очекуваме победа против РЕАЛ .....

Не ја гледав утакмицата и се гризев цело време ама кога ми кажаа дека губат 0-1 добро што не ја гледав.Иначе од мој аспект гледано бруки да не се може да се тепа јувентус без красич е срамота,а ние очекуваме победа против РЕАЛ .....

И Келини.:)

Примете сочуство...Не се нервирајте и плукате по вашиот тим ве молам.Ништо не ви чини те повреди те тренерот уште судијата да кажевте:toe:

Примете сочуство...Не се нервирајте и плукате по вашиот тим ве молам.Ништо не ви чини те повреди те тренерот уште судијата да кажевте:toe:

И судијата не поеба судеше Офсајд за Пато а немаше ни О од офсајд...

Mизерија!

Од прв до последен на чело со Алегри!

--- надополнето ---

so zboram ja deka pato e za nigde u posledno vreme i deka ne treba da se igra krilo? ali ajde jas sum kurnaz tomce jas treskam gluposti hehe :)

--- надополнето ---

pa dobro i u milan ne igraa tiago silva i ronaldinho jebiga tova e

Sokratis PapastathopoulosFlop of the Match

more stvarno
treba da se sedne nesta da se stave najslabiot igrac na site tri natprevari vo koi igrase

i jas go mislev za jak defanzivec ama me razocara totalno
neznam zosto vaka igra izgleda tolku mu e silata ako se znae deka genoa go pusti za 3.5 milioni i pola od dogovorite na igraci koi zaedno ne vredat 4 miliona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom