Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Defence, defence! :kesa::classic:
Аааа... само што дојдов да кобам дадовте гол :)

А што мене ме боли бре пенисот за бековите на јувентус ? :tapp:

Глеам дека си плиток у главчето па ај да ти објаснам ..

Значи вака Јувентус според мене има скроз unknown бекови во мојот фудбалски свет ( незнам за твојот ), али ете на утакмицава ме импресионираа затоа што знае кај им е местото и што и ме работата и си ја завршија крајно добро, за разлика од бековите на Милан, значи Алегри ако незнае да ја постави задачата на играчот и тој ако не може да ја изврши нека си крши глава затоа што Антонини нит е добар позади нит е добар напред, нека стај некое дете што " може " ќе се покаже, ова не му е првпат на Антонини да прај глупости или пак Бонера да игра десно кога е страшно дрво, ако не иде со овие па мајку му врати го Јанкуловски може ќе профункционира нешто ...

А ако те боли пенисот за бековите на Милан иди акни им го по еднаш во Милано па може ќе ти помине.

heheheheheheh juve bile slabi a milan jaki
zapaleni navijaci bez vrska
mislev i jas deka milan ke tepa i se nadevav ama znaev deka e teska a ne 10-0 2-1 3-0 ova ona
taka i so real vikavte pa vidovme so bese
ovaa sezona ako osvoime titula u serie a ke bide nesto nemogucno

Во најмала рака требаше да биде нерешено но што е тука е многу неискористени шанси имаше од наша страна додека тие си ги искористија 2те шанси и ни пикнаа 2 гола.На зима мора да се земат 2 квалитетни бека ако сакаме да освоиме Сериа А со овие бекови ниѓто не прајме...

--- надополнето ---

Само да ве поздравим :smir:

Поздрав братко :)

Абе ај ваков очаен тим да не победи во Милано, можеме комотно против Мурињо да потпишеме капитулација.

Кењатори , тој Сидорф цели дваесет минути немаше ниту едно точно додавање.

На вакви утакмици се освојува скудето.....
Гомната со никаква форма пак пред нас се , вчера со говнарска среќа три бода освоија.

Кога ќе влезат у форма оди допри ги.

А ние губиме од втора екипа на Јуве.
Абе ај, срање

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki
Во најмала рака требаше да биде нерешено но што е тука е многу неискористени шанси имаше од наша страна додека тие си ги искористија 2те шанси и ни пикнаа 2 гола.На зима мора да се земат 2 квалитетни бека ако сакаме да освоиме Сериа А со овие бекови ниѓто не прајме...

--- надополнето ---

Поздрав братко :)
друже извини вака, ќе ми дадеш статистика за поседот и шутевите :) Btw прикажавте одлична игра .. спортски поздрав :)

БРАВО ,Се од себе дадоа! Колку среќа имаат крв им ебам.
Само едно може да се каже после оваа утакмица: Сериа А е наша!
не ми е јасно како успеаа да се спасат ,да им ебам жабарите .
Иначе некој да не изброја Сидорф колку топки изгуби откако влезе?
Фалат Дињо и Силва. Одбраната од левата страна како да не постои,ај за јуве ок ама Реал мадрид...Треба лев бек одма.

Само да ве поздравим :smir:

Mрш бе Ром :pos:

3 порази сезонава, сите три примамо ран погодок. Како што реков уште на почеток на сезона по поразот од Чезена, Алегри е тотално лош со психичката подготовка на фудбалерите !

Никаков мотиватор е :/

Подобри бевмо, но ете некој требаше да им каже на идиотиве дека треба и да се шутне кон гол !

Ете Јуве, тап тап, 2 шута 2 гола.

Дел Пиеро покажа дека е мајстор, за разлика од некои самопрогласени мајстори у наш табор !

Mрш бе Ром :pos:

3 порази сезонава, сите три примамо ран погодок. Како што реков уште на почеток на сезона по поразот од Чезена, Алегри е тотално лош со психичката подготовка на фудбалерите !

Никаков мотиватор е :/

Подобри бевмо, но ете некој требаше да им каже на идиотиве дека треба и да се шутне кон гол !

Ете Јуве, тап тап, 2 шута 2 гола.

Дел Пиеро покажа дека е мајстор, за разлика од некои самопрогласени мајстори у наш табор !

Тебе посебно би сакал да те поздравим :) Веруем Горан ќе те поздрави и за двајцата хахаха

друже извини вака, ќе ми дадеш статистика за поседот и шутевите :) Btw прикажавте одлична игра .. спортски поздрав :)

Се расипал бројачот почнале 3 цифрени бројки да се појавуваат од левата страна :P

Бевне подобри од вас али вие дадовте 2 гола од 2 шута а ние 1 гол од 6832 шутеви а на крајот се гледаат головите така да честито победа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom