P
PewDiePie
Гостин
[/COLOR]
Глеам Јувентус има страшни бекови ... Тотално е немоќен и надмудрен Милан во дуелов против Јувентус![]()
А што мене ме боли бре пенисот за бековите на јувентус ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/COLOR]
Глеам Јувентус има страшни бекови ... Тотално е немоќен и надмудрен Милан во дуелов против Јувентус![]()
А што мене ме боли бре пенисот за бековите на јувентус ?![]()
А што мене ме боли бре пенисот за бековите на јувентус ?![]()
Само да ве поздравим :smir:
друже извини вака, ќе ми дадеш статистика за поседот и шутевитеВо најмала рака требаше да биде нерешено но што е тука е многу неискористени шанси имаше од наша страна додека тие си ги искористија 2те шанси и ни пикнаа 2 гола.На зима мора да се земат 2 квалитетни бека ако сакаме да освоиме Сериа А со овие бекови ниѓто не прајме...
--- надополнето ---
Поздрав братко![]()
Mрш бе Ром![]()
3 порази сезонава, сите три примамо ран погодок. Како што реков уште на почеток на сезона по поразот од Чезена, Алегри е тотално лош со психичката подготовка на фудбалерите !
Никаков мотиватор е :/
Подобри бевмо, но ете некој требаше да им каже на идиотиве дека треба и да се шутне кон гол !
Ете Јуве, тап тап, 2 шута 2 гола.
Дел Пиеро покажа дека е мајстор, за разлика од некои самопрогласени мајстори у наш табор !
друже извини вака, ќе ми дадеш статистика за поседот и шутевитеBtw прикажавте одлична игра .. спортски поздрав
![]()