Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе одит некој да гледат со од фан клубон на фејсбук? Јас ќе одам со едно другарче шо не е од форум, па кој ќе одит од овде нек ми пишит на профил, чисто ради евиденција :)

п.с. - Мак Тигар, убав клип!

^ Jaс ќе одам ќе има собир кај нас во Велес па еве од форумов кој е од Велес нека ми пише на профил/ПП ќе му кажам што како

Инаку денеска одбраната ни е ослабена се врати Неста но ги нема Т.Силва и Сократис така да мислам дека треба шанса да добие Ониеву но не верувам дека ќе го стави пред Бонера него.

59048_1589383543357_1498917208_31546666_1142437_n.jpg

еве гоо....почна да се сељачи....прашање на време беше.. :)

Иначе како дел од причините зошто е скаран со Пеп, се збореше дека ги закачал секој ден Педро и Кркич.. Ја верувам во Родни и знам дека кога тогаш ќе му закопа една у нос...

Затоа Абате на пример е златно дете...видете што се трпи на тренинзи... :icon_lol:

fwiqt5.jpg

^
Куртон пробушен

еве гоо....почна да се сељачи....прашање на време беше.. :)

Иначе како дел од причините зошто е скаран со Пеп, се збореше дека ги закачал секој ден Педро и Кркич.. Ја верувам во Родни и знам дека кога тогаш ќе му закопа една у нос...

Затоа Абате на пример е златно дете...видете што се трпи на тренинзи... :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 34858
Тежок ретард...:pos2: ма да ќе го среди Гатузо сигурно :)

Јас пак верувам дека Родни се внесол повеќе од што треба во некој старт и сеа Ибра му враќа,па пичка му матер нозете на Ибра вредат толку пари колку што он не може ни да изброи нека не глуми Виеира,а и башка циганин е издржава тој ;) (јес да малку жално го погледна у стил зошто бе,зошто??)

Само незнам зошто наиде на смеа и задоволство таквиот потег кај Рони и Пато :raz:

Па и Марли е босанец бе па не го гледаш да ги тромози копињаците на форумов. :tv:

Нема врска тоа,може и било шала а родни се припотресе за џабе. :toe:

П.С. Приметете го Бонера одма после шутот како вика "Да да тоа е ударот". :pos2:

EJ EJ EJ :icon_lol:

Стварно бе мамата , не изглаеше ка да се шали !
Само ми пројде низ глава, да го промашеше Родни и да го плеснеше тој до Родни од негова лева страна, шо ќе беше :pos:

Ako ja zaebe atmosferata u timot nek si e** majkata , ova e mnogu glupo sto go naprae be :nenene:,ne ni treba vakov ako prae samo pizdarii :nenene:.
Na Rodni kuznae kolku pozi mu se svrtea u glava dur go gledase :pos2:. A za vecer mislim deka mora da go stae Boateng, so cesena ic ne go vidovme neli ? :|
P.S. Se izvinuam sto pisuam na latinica ali zaebano PC-to mi e :S :S

многууу многуу јака заушка!!
http://img821.imageshack.us/img821/1953/milanello140920101.gif

иначе Абате најверојатно ќе биде стартер вечер, ова е битна утакмица за него можда и последна шанса за минутажа. На Алегри за разлика од Леонардо не му е нешто по ќеф, така да или ќе даде надпросечна игра вечер или ќе пали у Фиорентина во јануари..

Ајде за вечер еден мој тип Хpp(прво полувреме Х) идете уплаќајте сите :pos2::pos2:

EJ EJ EJ :icon_lol:

Стварно бе мамата , не изглаеше ка да се шали !
Само ми пројде низ глава, да го промашеше Родни и да го плеснеше тој до Родни од негова лева страна, шо ќе беше :pos:
Вие ако го сметате овој за поштен ... сте ја наебале :pos: ПОминувал пред поштата во Тетово ... :)
Ајде за вечер еден мој тип Хpp(прво полувреме Х) идете уплаќајте сите :pos2::pos2:
Не ве бива
Милан 1-1 & 3+
Арсенал 1-1 & 3+
Челзи 2-2 & 3+

:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom