Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направивте добар напад да...ама Неста Антонини и Бонера=0,реално гледано одбраната е ТАПА,нека си ја средаат одбраната зашто во дерби со Интер ке кркате пак голови...може и ке дадете ама со маки ...Лусио таму нема да го пушти Ибра да се шета ...Занети и Самуел??Според мене поарно е да земете играчи од младинската школа него овие...само Силва ви вреди во одбраната...
Дечко постов ти е комедии....Барем не се резили.Лусио и Самуел на 33 год и Занети на 64 ќе ги сопрат Ибра,Пато Робињо и Роналдињо? :nesvest::kesa: :pos2:
Ти благодарам што не просветли,незнам што си мислевме до сега.![]()
Дечко постов ти е комедии....Барем не се резили.
Колку шо разбрав сме зеле некојси Дамини на позајмица. Ај некој ако знај нешто повеќе нека кажи.
Лусио и Самуел на 33 год и Занети на 64 ќе ги сопрат Ибра,Пато Робињо и Роналдињо? :nesvest::kesa: :pos2:
Ти благодарам што не просветли,незнам што си мислевме до сега.![]()
Aко одбраната ни е слаба незнам тогас со е јако,најдобрите стопери во лигата се Неста и Силва,Сократис и Јепес се тука како и Оневу.
Изгледа не си во тек со настаните во одбраната на Милан Сакуке кој е кленов што го кажа тоа :kesa:
летото го земаа Милан од Интер и сега го дадоа на позајмица да се зајакне, станува збор за романец кој игра како централен дефанзивец или деструктивец. Инаку он не е единствен даден на позајмица туку Милан што летово зема некои младинци ги дава сега на други клубови да се зајакнуваат
UFFICIALE: il portiere Maggioni in prestito al Monza
UFFICIALE: Matteo Barbini alla Sacilese
UFFICIALE: Milan, ceduto Daminuta a L'Aquila
инаку десниот бек Монтелонго го земал бројот 22, за Ривер Плате Монтевидео има изиграно 61 натпревар и 8 гола постигнато, инаку има и 22 години.
Некој шуплив фан на М.Ј. и после него се надоврза уште едно гревче,нов уште абер нема од животот.
Не можат да се смират пусти шиттераши и да се соземат од оваа трансфер политика на Милан,свесни се дека ќе го јадат немиен сезонава! :pusk:
Иначе добро е уругваецот што избрал 22 ќе го мотивира фактот што Кака ја има носено,мора да му се даде шанса во прв тим.
Оф море..вие сте утепани сите еден до еден...зашто силва и неста се најбоље стопери затоа лани примавте по 4 гола стандард..и со играч помалце Интер ве шупчеше...и ти ми кажуваш мене за добрата одбрана??хахаха/....и заборавив да го поздравам Абиати..голман на годината...ај позз..трупче